Головна » 2015 » Березень » 12 » Семінар вчителів математики
15:39
Семінар вчителів математики
11 березня 2015 року на базі Базалійської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів математики на тему «Розв’язування рівнянь з параметрами – одна з професійних компетентностей вчителя математики».
Мета семінару: «Формування ключових компетентностей вчителя та учнів в умовах реалізації нового Державного стандарту».
Основні завдання для реалізації мети семінару:
- компетентнісний підхід у навчанні математики;
- активізація роботи з обдарованими дітьми;
- використання ІКТ;
- особливості проведення ЗНО та ДПА у 2015 році;
- про підготовку та проведення Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру-2015» в районі;
- результати районного моніторингу якості математичної освіти
Про роботу навчального закладу Базалійської ЗОШ І-ІІІ ступенів презентувала директор – Безкоровайна Ганна Степанівна. Про свою творчу лабораторію по роботі з обдарованими дітьми розповіла вчителька математики, старший вчитель, Воробчук Тамара Миколаївна. Вона ж провела майстер-клас на тему «Розв’язування задач з параметрами». Вчителька математики та інформатики Базалійської ЗОШ І-ІІІ ступенів, старший вчитель, Гій Наталія Григорівна провела відкритий урок алгебри в 9 класі з використанням Smart технологій. Досвідом роботи поділились з молодими колегами:
- Левицька Наталія Олександрівна (Теофіпольська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2) з проблем підготовки школярів до участі в олімпіадах, конкурсах, турнірах.
- Шевчук Тетяна Феодосіївна (Гальчинецька ЗОШ І-ІІІ ступенів) з проблем підвищення пізнавальної активності учнів шляхом залучення їх до участі у Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру-2015».
- Дмитрук Оксана Ростиславівна (Ординецька ЗОШ І-ІІІ ступенів) з питання «Особливості підготовки до ЗНО та ДПА 2015 року.
- Блюсюк Руслана Віталіївна (Лисогірська ЗОШ І-ІІІ ступенів) з проблем використання сучасних інформаційних технологій.
В роботі семінару взяла участь і виступила методист РМК відділу освіти, молоді і спорту Цісар Світлана Степанівна з проблем підвищення професійної компетентності вчителя математики в умовах реалізації нового Державного стандарту. Вироблено методичні рекомендації відповідного семінару.

Переглядів: 574 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: