Головна » 2015 » Березень » 12
Шановні вчителі, які наступного навчального року працюватимуть з учнями 4-х та 7-х класів!

2 березня розпочався другий етап конкурсного відбору підручників для 4-х і 7-х класів. Відповідно до Положення про конкурс на цьому етапі підручники обираєте саме ви; лише педагог має визначити, який підручник варто використовувати у навчанні дітей, щоб давати їм якісні знання.

У період з 2 по 20 березня на порталі репозитарія навчального контенту (ua.lokando.com) за ваш вибір змагатимуться близько 220 оригінал-макетів конкурсних підручників. Вчителі можуть передивлятися та завантажувати скорочені варіанти оригінал-макетів підручників (60 сторінок і зміст) без будь-яких перешкод і реєстрації на порталі. Із 3 березня для зареєстрованих учителів наданий доступ до захищених повних версій підручників, згрупованих за номінаціями. Вони можуть бути встановлені на вчительських комп’ютерах, а також завантажені школою.

Відкрийте репозитарій (ua.lokando.com), перейдіть ... Читати далі »
Переглядів: 552 | Додав: Оксана | Дата: 12.03.2015 | Коментарі (0)

11 березня 2015 року на базі Базалійської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів математики на тему «Розв’язування рівнянь з параметрами – одна з професійних компетентностей вчителя математики».
Мета семінару: «Формування ключових компетентностей вчителя та учнів в умовах реалізації нового Державного стандарту».
Основні завдання для реалізації мети семінару:
- компетентнісний підхід у навчанні математики;
- активізація роботи з обдарованими дітьми;
- використання ІКТ;
- особливості проведення ЗНО та ДПА у 2015 році;
- про підготовку та проведення Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру-2015» в районі;
- результати районного моніторингу якості математичної освіти
Про роботу навчального закладу Базалійської ЗОШ І-ІІІ ступенів презентувала директор – Безкоровайна Ганна Степанівна. Про свою творчу лабораторію по роботі з обдарованими дітьми розповіла вчителька математики, старший вчитель, Воробчук Тамара Миколаївна. ... Читати далі »
Переглядів: 570 | Додав: Оксана | Дата: 12.03.2015 | Коментарі (0)