Головна » 2015 » Листопад » 30

 

titleУ суботу, 28 листопада 2015 року відділ освіти, молоді та спорту Теофіпольської райдержадміністрації та загальноосвітні навчальні заклади району вшанували пам’ять українців, які були знищені Голодоморами у часи безбожного сталінського режиму. У цей скорботний для всього цивілізованого людства день, згадали про всіх знищених голодом українців. Попросили спільно всією Українською родиною Всемогутнього Господа, щоб упокоїв душі убієнних у Царстві Небеснім, щоб благословив нашу Україну достатком і Своїми щедрими дарами, щоб уберіг будь-яку політичну владу від спокуси позбавити Людину Права на Життя, від нетерпимості, від проявів насильства та злочинів перед своїм народом.
О 16 годині розпочалась Всеукраїнська акція «За ... Читати далі »

Переглядів: 477 | Додав: Оксана | Дата: 30.11.2015 | Коментарі (0)

     

  Відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Теофіпольської      райдержадміністрації 27 листопада

 2015 року на базі Кунчанської ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся семінар вчителів історії та правознавства з питання  "Використання інноваційних технологій на уроках історії та правознавства".

 З вітальним словом до учасників семінару звернулась директор школи Варнацька Н.М.. 

     Методист відділу освіти, молоді та спорту Триндюк Л.П. у своєму виступі звернув увагу учасників семінару на впровадження інноваційних технологій на уроках історії та правознавства, на формування готовності педагога до роботи в умовах модернізації змісту шкільної історичної освіти ... Читати далі »

Переглядів: 508 | Додав: Оксана | Дата: 30.11.2015 | Коментарі (0)