Головна » 2015 » Квітень » 22
    16 квітня 2015 року у Теофіпольській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбувся районний семінар вчителів початкових класів на тему: «Інноваційні підходи до організації навчально-виховної роботи в початкових класах.

    Через зміст теоретичного матеріалу учасники семінару ознайомились із основними формами та методами інноваційних технологій та методикою їх впровадження у навчально-виховний процес.

    Вчителі обговорили ефективні шляхи застосування інноваційних технологій на уроках шляхом практичного використання інноваційних технологій, побачили їх перевагу.

    Відвідали уроки:

* англійської мови, 2 клас, вчитель іноземної мови - Тенева Л.В.;
* інформатики, 2 клас, вчитель інформатики - Богуцький О.Ф. «старший вчитель»;
* основи здоров’я, 1 клас, вчитель початкових класів - Мельник Г.В. «старший вчитель»;
* я у світі, 3 клас, ... Читати далі »
Переглядів: 522 | Додав: Оксана | Дата: 22.04.2015 | Коментарі (0)

В пятницю, 17.04.2015 року, на базі Теофіпольського НВК «ЗОШ І ст.-гімназія». проведено районний семінар з іноземних мов для вчителів на тему "Розвиток комунікативної компетенції учнів шляхом впровадження інтерактивних форм і технологій в навчально-виховному процесі на уроках іноземної мови» ". До підготовки та проведення заходу були залучені вчителі англійської та німецької мов. На початку заходу Лаган Ліля Станіславівна ,директор школи, вчитель-методист , представила учасникам презентацію форм роботи школи, , а також озайомила з оранізацією позакласної роботи з іноземної мови у Теофіпольському НВК «ЗОШ І ст.-гімназія». До уваги вчителів району було представлено 2 уроки і захід із використанням міні-вистави, інсценізації казки, декламування віршів, пісень, який підготувала Смеречинська Інна Вікторівна, вчителі Архіпович Людмила Володимирівна та Огінська Світлана Віталіївна. Учасники семінару взяли активну участь у проведенні круглого столу з обміну досвідом щодо засобів посилення моти ... Читати далі »
Переглядів: 480 | Додав: Оксана | Дата: 22.04.2015 | Коментарі (0)