Головна » 2018 » Лютий » 16 » Вітання срібній призерці чемпіонату України з боксу
12:37
Вітання срібній призерці чемпіонату України з боксу

 Вітаємо ученицю Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, вихованку дитячої юнацької спортивної школи смт Теофіполь Сусь Анастасію, срібну призерку чемпіонату України з боксу серед юніорів, який відбувся 05.02. – 11.02.2018 р. у м. Рівне.

Бажаємо юній спортменці досягти олімпійських вершин!

Сусь Анастасія вже близько 2 років професійно займається спортом в дитячій юнацькій спортивній школі смт Теофіполь. На рівні району та області неодноразово займала призові місця. Її тренером є Олександр Кеда. Любов до спорту привив Насті її батько – Сусь Андрій Вікторович. Він є тренером з тенісу. У боксі Анастасія змагається у ваговій категорії до 63 кг.

З 6 по 11 лютого 2018 року, в міському палаці культури «Текстильник» м. Рівне пройшов Чемпіонат України з боксу серед жінок (еліта, молодь, юніорки, дівчата). Всього до Рівного з'їхалися позмагатися 22 команди - це 241 учасниця з усієї України. Загалом змагання відбуваються у чотирьох вікових групах в кожній з яких по 10 вагових категорій. Участь у чемпіонаті взяло 310 спортсменок. За медалі вони змагалися у чотирьох вікових категоріях.

      14 лютого 2018 року керівник апарату Теофіпольської районної державної адміністрації Олена Ковцун урочисто привітала  Анастасію.  Урочисті вітання відбулись у 9 класі Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 в дружній атмосфері. Гості та присутні побажали юній спортсменці ще багато перемог та творчих звершень у своїх починаннях.

 

Переглядів: 520 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: