Головна » 2013 » Листопад » 18 » Шановні керівники загальноосвітніх навчальних закладів!
11:13
Шановні керівники загальноосвітніх навчальних закладів!


18 листопада цього року просимо Вас приєднатися до участі у 1-хвилинній щомісячній Всеукраїнській акції «Життю –ТАК! Смерті від ДТП на автошляхах України –НІ» та надати їм реальні можливості спільно висловити свою СУСПІЛЬНУ ВИМОГУ до ВОДІЇВ, порушників ПДР – не вбивати і не калічити учасників дорожнього руху(ПІШОХОДІВ і ВЕЛОСИПЕДИСТІВ), а щохвилини виконувати сумлінно вимоги ПДР.

Де, і коли і як провести акцію разом з вихованцями своїх навчальних закладів:

1.      1. Місце проведення акції – біля навчального закладу, обабіч автодороги (на небезпечній відстані від дороги), тримаючи у руках ПЛАКАТИ-ЗАКЛИКИ до водіїв. Починаючи з листопада, всі переплатники газети «Даішка» і «ЧЗ» будуть їх отримувати щомісячно. Всі інші навчальні заклади для своєї участі у акції можуть скористатися сайтом МГО – http:\\savechildren.org.ua, де у розділі «Актуальна інформація» можна їх «скачати».

2.      2. Година участі. Вчительські колективи разом з вихованцями можуть брати у акції протягом 1-хвилини у будь-який час з 12-00 до 14-00 (в час обідньої перерви).

3.    3. Робіть фотознімки з ПЛАКАТАМИ. Колективи учасники акції надсилайте в електронній версії на сайт відділу освіти, молоді та спорту.

Переглядів: 512 | Додав: lenaM | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: