Головна » 2019 » Листопад » 26 » Семінар-тренінг для учителів-класоводів 1,2 класів
10:16
Семінар-тренінг для учителів-класоводів 1,2 класів

Відповідно до наказу відділу освіти Теофіпольської райдержадміністрації «Про організацію додаткових одноденних тренінгів щодо впровадження ігрових і діяльнісних методів навчання в освітній простір Нової української школи у закладах загальної середньої освіти району» від 19.11.2019 р. № 162 на базі Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, за активного сприяння районного методичного центру відділу освіти, 23 та 24 листопада 2019 року проведено одноденний семінар-тренінг для учителів-класоводів 1,2 класів Теофіпольського району.

Учасники семінару, під керівництвом тренера LEGO Foundation Студенець Ірини Андріївни, мали змогу детально ознайомитися з основними аспектами роботи за програмою «Безмежний світ гри з Lego» та усвідомити функціональне значення гри, як новітньої технології розвитку та навчання молодшого школяра.

Працюючи у інтерактивних локаціях, вчителі ознайомилися з методикою діяльнісного навчання з Lego для розвитку креативності та активізації рухової активності учнів початкових класів; переходили до більш складних групових завдань з розділу «Ігри» чи «Випробування для команд»; вивчили питання щодо виконавчих функцій мозку, створивши оригінальні інтелект-карти; з’ясували питання щодо впливу гри на сфери розвитку дитини.

Навчання пройшло у теплій, дружній атмосфері. Педагоги генерували креативні ідеї, активно включалися у роботу під час проведення керованої лекції та групових інтерактивних вправ, виявляли творчий підхід до виконання поставлених завдань, що сприяло глибокому засвоєнню знань та формуванню практичних умінь організації освітнього процесу з учнями початкових класів в умовах Нової української школи, підвищенню фахового рівня та професійної майстерності вчителів.

 

 

 

Переглядів: 225 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: