Головна » 2018 » Лютий » 22 » Семінар шкільних бібліотекарів
15:43
Семінар шкільних бібліотекарів

22 лютого 2017 року на базі Теофіпольської ЗОШ І –ІІІ ступенів №2 (директор Блащук С.Г.) відбувся районний семінар-практикум для шкільних бібліотекарів «Роль шкільної бібліотеки в освітньому процесі в умовах реалізації Концепції Нової української школи». Метою даного семінару є підвищення професійної компетентності шкільних бібліотекарів, упровадження нових підходів до організації роботи шкільних бібліотек з національно-патріотичного виховання в умовах Нової української школи.

Методист районного методичного центру Марчук М.В., наголосила на змінах в освітньому процесі, що стосуються шкільних бібліотек.

Завідуюча бібліотекою школи Маслянчук Т.К. поділилась досвідом роботи шкільної бібліотеки з формування національно свідомої, компетентної, соціально інтегрованої в сучасному суспільстві особистості та ролі і місця бібліотеки в системі роботи школи з національно-патріотичного виховання учнів. Через призму своєї роботи показала роль книги у вихованні учнів, презентувала новітні методи і форми роботи шкільного бібліотекаря .

У практичній частині семінару учасники зібрання мали змогу відвідати усний журнал «Бути на Землі людиною» за участі учнів 8 класу та їх класного керівника Чуяк О.В.

Учні 4 класу (класовод Поворозник О.С.) провели цікаву гру-подорож «Парад бібліотечних книг».

На завершення семінару шкільні бібліотекарі отримали методичні рекомендації щодо впровадження в практику роботи шкільних бібліотек новітніх форм і методів роботи. У підсумку відмітили важливість проведення таких заходів в умовах сьогодення.

Переглядів: 601 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: