Головна » 2020 » Лютий » 27 » Семінар -практикум для вихователів ЗДО
17:40
Семінар -практикум для вихователів ЗДО

                                                             27 лютого 2020 року в Теофіпольському закладі дошкільної освіти №3 "Бджілонька" (завідувач Зінаїда Шавкомуд) проведено семінар-практикум для вихователів ЗДО з теми «Формування інноваційного простору, впровадження сучасних освітніх технологій в практику роботи закладів дошкільної освіти». Метою заходу було:

  • актуалізувати й розширювати знання педагогів щодо використання інноваційних педагогічних технологій у дошкільній освіті
  • формувати в педагогів теоретичні знання, практичні вміння й навички використання інноваційних методів і прийомів у педагогічній діяльності
  • допомогти педагогам зорієнтуватися у способах упровадження конкретних педагогічних технологій у освітній процес
  • сприяти формуванню методичної культури педагогів, стимулювати їхню творчу активність.

         В ході семінару учасники відвідали заняття з дітьми ІІ молодшої  групи за творами Василя Сухомлинського, яке провела вихователь (педагогічне звання «вихователь-методист») Світлана Пшенова. Разом з вихователькою Ольгою Шпаченко діти середньої групи показали заняття з основ економічної культури «У пошуках скарбу», а вихователька Мар’яна Мазурок та вихованці старшої групи запросили гостей взяти участь у «Турнірі знавців». Заняття були цікавими, сучасними, нестандартними, зі створенням проблемних ситуацій та використанням інноваційних технологій.

         У роботі семінару-практикуму взяла участь методист РМЦ відділу освіти Олена Рудюк, яка повідомила, що розпочато роботу над комплексною реформою дошкільної освіти, наголосила, що важливим пріоритетом державної політики в галузі освіти є надання кожній дитині доступу до якісної дошкільної освіти і володіння вихователем сучасними інноваційними технологіями – це вимога часу.

         Під час теоретичного блоку вихователі ЗДО Тетяна Мельник, Ірина Бойко, Іванна Волчук  поділилися досвідом роботи з упровадження інноваційних технологій. Всі учасники семінару були активними під час засідання «Методичної майстерні», яку провела  вихователь-методист Альона Мельник.

         На завершення  заходу прийнято методичні рекомендації.

 

 

Переглядів: 264 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: