Головна » 2018 » Березень » 7 » Участь у акції "Допоможи солдату"
12:06
Участь у акції "Допоможи солдату"

 Ви пішли за свободу стояти,

За вільне і мирне майбуття.

Тримайтеся любі і вірні солдати,

Боріться за наше із вами щасливе життя.

Про їхні маленькі подвиги не пишуть статті у газетах і не знімають сюжети центральні канали. А вони, нарівні з дорослими, збирають кошти, продукти й роблять обереги, щоб там, на передовій, підтримати наших солдатів і ще раз нагадати: хлопці, тримайтеся, ви не самі, ми з вами! Учні закладів дошкільної та загальної середньої освіти нашого району об’єдналися у потужний фронт допомоги нашій армії.

Протягом лютого місяця учнівським самоврядуванням Теофіпольського району була проведена благодійна акція “Допоможи солдату”, в якій активну участь взяли учні Волице – Полівської ЗОШ І-ІІІ ст., Новоставецької ЗОШ І-ІІІ ст., Кунчанської ЗОШ І-ІІІ ст., Кузьминецької ЗОШ І-ІІ ст., Лисогірської ЗОШ І-ІІ ст., Шибенської ЗОШ І-ІІІ ст., Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ст №1, Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ст №2, Чоргузівської ЗОШ І-ІІ ст., Теофіпольського НВК « ЗОШ І ст. - гімназія», вихованці Теофіпольського ЗДО №2 «Білочка», Колісецького ЗДО «Зіронька», Лисогірського ЗДО «Сонечко», Воронівецького ЗДО «Сонечко» а також колектив відділу освіти Теофіпольської райдержадміністрації, колектив Центру дитячої творчості, зміна №1 Теофіпольської енергетичної компанії.

Було зібрано і передано волонтерам коробки із солодощами, макаронами, крупами, чаєм, кавою, консервами, консервацією (м’ясною, овочевою),олією, шкартпетками, теплим одягом а найголовніше - дитячі малюнки та листи. Те, чому українські захисники радіють найбільше. Сподіваємося, що ці малюнки та листи стануть своєрідними оберегами для наших воїнів і підтримають їх у важку хвилину.

Ми впевнені, що ця допомога буде дуже необхідною нашим військовим, які відстоюють суверенітет та цілісність нашої Батьківщини. Районна рада старшокласників «Лідер» щиро вдячні батькам учнів, школярам і всім, хто був причетний до цієї благодійної акції.

 

Переглядів: 424 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: