Головна » 2019 » Березень » 1 » Районний огляд-конкурс «З Україною в серці!»
11:01
Районний огляд-конкурс «З Україною в серці!»

З метою подальшого розвитку естетичного виховання, забезпечення духовного життя, залучення до культури та історичної спадщини українського народу, виявлення талановитих та обдарованих дітей та залучення юних аматорів до активної участі у мистецькому житті країни 21, 22 лютого 2019 року на базі Теофіпольського НВК «ЗОШ І ступеня - гімназія» проведено районний огляд-конкурс художньої самодіяльності та виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів загальної середньої та позашкільної освіти за тематикою «З Україною в серці!».

У конкурсі взяли участь художні колективи із  28 закладів загальної середньої   освіти та Центр дитячої творчості відділу освіти. Учасників конкурсу привітала директор Центру дитячої творчості  Тамара Герасимчук,   яка наголосили на доцільності проведення таких масових заходів як огляд-конкурс художньої самодіяльності та побажала конкурсантам творчих успіхів, натхнення, нових знахідок , подальших творчих взлетів та перемог.

Концертна програма включала різножанрові номери відповідно до Положення про огляд-конкурс художньої самодіяльності. Кожна школа цікаво, оригінально представила художні номери. Всі учасники конкурсу демонстрували свою майстерність  та обдарованість.

          В рамках заходу тривала виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, на якій були представлені  роботи з різних технік.     Дякуємо усім за працю, творчість , зберігання та популяризацію традицій нашого народу.

Успіху вам юні артисти на заключному обласному етапі огляду-конкурсу художньої самодіяльності, який відбудеться 9 квітня 2019 року.

Переглядів: 419 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: