Головна » 2014 » Квітень » 17 » Підведемо підсумки конкурсу "Бобер 2013"
10:44
Підведемо підсумки конкурсу "Бобер 2013"

В квітні 2014 року учасники Всеукраїнського інтерактивного конкурсу з інформатики «Бобер 2013» отримали сертифікати. В даному конкурсі взяли участь 85 учнів 2-11 класів з 20 загальноосвітніх навчальних закладів нашого району. Це майже вдвічі більше, ніж в минулому році. З них 9 учасників отримали відмінний, 30 – добрий результати.
Високий рівень  знань з інформатики показали:
-    з Ільковецької ЗОШ І-ІІ ступенів (вчитель інформатики Оришкевич Б.М.) взяли участь 6 учнів, з них 3 – добрих, 3 – відмінних результати;
-    з Колісецької ЗОШ І-ІІ ступенів (вчитель інформатики Романюк М.В.) взяли участь 2 учні та показали відмінний результат;
-    з Святецької ЗОШ І-ІІІ ступенів (вчитель інформатики Якимовська Л.В.) взяли участь 9 учнів, з них 8 – добрих та 1 – відмінний результат;
-    з Теофіпольського НВК «ЗОШ І ступеня-гімназія» (вчитель інформатики Кедрун Д.М.) взяли участь 6 учнів, з них 5 добрих результати.
Найбільша кількість учасників конкурсу «Бобер 2013» з Гаврилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів – 15 учнів, з них 4 добрих результати (вчитель Пилипчук О.П.).
Тож дякуємо за участь у конкурсі та вітаємо переможців і учасників конкурсу та бажаємо плідної праці, вагомих успіхів, яскравих вражень, продуктивних знахідок. 
Це свідчить про те, що зацікавленість інформатикою та інформаційними технологіями з кожним роком зростає. Є надія, що восени 2014 року школярі району візьмуть найактивнішу участь у Всеукраїнському конкурсі з інформатики «Бобер 2014». 

 

Переглядів: 571 | Додав: lenaM | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: