Головна » 2019 » Грудень » 9 » Підготовка до ЗНО 2020
16:34
Підготовка до ЗНО 2020

Для випускників старшої школи закладів загальної середньої освіти, учнів (слухачів, студентів) професійно-технічних та вищих навчальних закладів, які в 2020 році здобудуть повну загальну середню освіту, Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти розпочав інформаційно-роз'яснювальну роботу.

06 грудня 2019 року на базі Теофіпольського НВК «ЗОШ І ст. – гімназія» за участю методиста Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Ковальчук Ірини Андріївни, завідуючої методичним центром відділу освіти Теофіпольської районної державної адміністрації Міщишиної Валентини Миколаївни, методиста методичного центру відділу освіти Теофіпольської районної державної адміністрації Богуцької Світлани Михайлівни проведено зустріч із керівниками навчальних закладів, учнями 11-х класів, батьківською та педагогічною громадськістю Теофіпольського району щодо інформування громадськості про особливості організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році.

В ході зустрічі Ірина Андріївна наголосила, що наказом Міністерства освіти і науки України від 9 липня 2019 року № 947 затверджено календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року.

Відповідно до наказу реєстрація осіб для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 3 лютого до 24 березня 2020 року.

Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для проходження ДПА у формі ЗНО до 17 березня 2020 року.

До 30 квітня 2020 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання почнеться 21 травня тестуванням з математики і завершиться 15 червня тестуванням з хімії..

Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 24 червня 2020 року.

Також було повідомлено, що зміст сертифікаційних робіт відповідатиме програмам зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженим наказами Міністерства освіти і науки України від 26 червня 2018 року №696, від 20 грудня 2018 року № 1426.

Учням було доведено до відома, що на сайті ВРЦОЯО у розділі «Програми/характеристики ЗНО-2020» розміщено актуальні характеристики сертифікаційних робіт, критерії оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю та програми зовнішнього незалежного оцінювання.

Тут можна ознайомитися з інформацією, яка допоможе майбутнім учасникам підготуватися до проходження зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року.

У характеристиці сертифікаційної роботи з певного навчального предмета зазначено структуру тесту, кількість та типи завдань, наведено схему нарахування тестових балів і кількість балів, які можна отримати, правильно виконавши всі завдання тесту. Також вказано час, відведений на виконання тесту.

Детальне ознайомлення з інформацією, зазначеною в характеристиці сертифікаційної роботи, допоможе раціонально розподілити час для написання тесту та виробити власну стратегію ефективної роботи під час проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Переглядів: 224 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: