Головна » 2017 » Квітень » 4 » Засідання школи педагогічної майстерності
15:16
Засідання школи педагогічної майстерності

На високому професійному рівні, методично грамотно, цікаво і неординарно проведено 4 квітня 2017 року засідання школи педагогічної майстерності на базі Теофіпольського дошкільного навчального закладу №3 «Бджілонька» (завідувач Зінаїда Шовкомуд). Керівником даної школи є вихователь ДНЗ №3, вихователь – методист (за званням) Пшенова С.Л. Тема засідання «Особливості організації національно-патріотичного виховання дітей дошкільного віку». Метою даного заходу було розглянути методичні аспекти організації краєзнавчої роботи з дітьми дошкільного віку. В роботі взяла участь методист методичного центру відділу освіти Олена Рудюк, яка ознайомила присутніх з форматом роботи школи, досвідом роботи виховательки Пшенової С.Л.

Слухачі школи високо оцінили проведене комплексне заняття «Моя країна – Україна». Під час обговорення педагоги відмітили актуальність теми, ефективність методів та прийомів, які використовує у своїй роботі Світлана Пшенова, а також те, що запропонована педагогом підбірка занять, вправ і ігор є цікавою і цінною для використання у практичній роботі.

Підсумком роботи школи педагогічної майстерності було прийняття рекомендацій щодо організації краєзнавчої роботи в дошкільних навчальних закладах.

 

Переглядів: 474 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: