Головна » 2018 » Лютий » 12 » З Україною у серці
11:53
З Україною у серці

З метою подальшого розвитку естетичного виховання, забезпечення духовного життя, залучення до культури та історичної спадщини українського народу, виявлення талановитих та обдарованих дітей та залучення юних аматорів до активної участі у мистецькому житті країни 08, 09 лютого 2018 року на базі Теофіпольського НВК «ЗОШ І ступеня - гімназія» проведено районний огляд-конкурс художньої самодіяльності та виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів загальної середньої та позашкільної освіти за тематикою «З Україною у серці!».

Концертна програма включала різножанрові номери відповідно до Положення про огляд-конкурс художньої самодіяльності. Кожна школа цікаво, оригінально представила художні номери. Всі учасники конкурсу демонстрували свою майстерність та обдарованість.

В рамках заходу була виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, на якій були представлені роботи з різних технік.

Огляд-конкурс засвідчив: не міліє скарбниця народної творчості на Теофіпольщині. Навпаки – вона збагачується новими яскравими, молодими талантами.

Переглядів: 415 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: