Головна » 2017 » Грудень » 8 » Всеукраїнський тиждень права
16:56
Всеукраїнський тиждень права

З 04.12. по 10.12. 2017 року у закладах освіти району проходить Всеукраїнський тиждень права.

7 грудня 2017 року вчителями правознавства та класними керівниками проведено єдиний день правового інформування учнівської молоді на тему: « Загальні права людини».

Вчителі та учні закладів загальної середньої освіти району 8 грудня взяли участь у Всеукраїнському уроці (лекції) на тему: «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини.

В рамках Тижня організовано тематичні виставки, проведено лекторії, уроки громадського виховання, спрямовані на підвищення рівня правової культури, поширення знань про права і свободи людини та громадянина та набуття навичок у їх застосуванні. («Твої права – твої обов’язки»-вчитель правознавства Станчук О.І. Теофіпольська ЗОШ І-ІІІст. №1 «Правовий олімп» Пасічник О.І.-Теофіпольська ЗОШ І-ІІІст. №2, «Мої права» - Станчук С.А. Теофіпольський НВК «ЗОШ І ступеня-гімназія», «Подорож країною Закону Права» -Мороз Н.П. Волице-Полівська ЗОШ І-ІІІст.). Проведено науково-практичні конференції, зустрічі за «круглим столом», присвяченні проблематиці прав людини, захисту прав учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій. («Молодь за права людини», «Вмій себе захистити», «Відповідальність за протиправну поведінку».

  У Волице-Полівському ЗДО «Берізка» тиждень правових знань пройшов під гаслом «Є у кожної дитини право на любов», у Кунчанському ЗДО «Джерельце» - «Декларацію прав дитини вивчаємо, свої права ми добре знаємо, шануємо та захищаємо».

В шкільних бібліотеках оформлено виставки літератури правового характеру, тематичні стенди, організовано проведення конкурсів знавців української державності та законів України.

Переглядів: 477 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: