Головна » 2013 » Жовтень » 25 » Успішно провели семінар вчителів з інформатики
11:17
Успішно провели семінар вчителів з інформатики

23 жовтня 2013 року на базі Базалійської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено районний семінар вчителів інформатики на тему «Роль самоосвітньої роботи вчителя інформатики в контексті впровадження нових Державних стандартів. Виконання Державної цільової програми впровадження у навчальний процес загальноосвітніх навчальних  закладів інформаційно-комунікаційних технологій сто відсотків на період до 2015 року».

В роботі семінару взяли участь 25 вчителів інформатики.

Про стан інформатизації загальноосвітніх закладів району на основі участі шкіл в тренінгах, конкурсах, вебінарах, обласному факультативі та Інтернет-олімпіадах виступила методист районного методичного кабінету Цісар С.С.


Директор школи Безкоровайна Г.С. презентувала досвід роботи з питань забезпечення якісної підготовки вчителів Базалійської ЗОШ І-ІІІ ступенів у володінні інформаційно-комп’ютерними технологіями.


Вчитель інформатики Гій Н.А. майстерно провела відкритий урок в 5 класі на тему «Підготовка комп’ютера до роботи, коректне завершення роботи з комп’ютером». А педагоги Юрчук В.В. та Фурса Л.П. цікаво підготували та провели виховний захід «Через інформаційні технології до любові у серці».

  

  

За підсумками семінару вироблено рекомендації:

1.                            Проводити роботу керівників навчальних закладів, вчителів-предметників ЗНЗ щодо формування цифрової культури педагогів.

2.                            Використовувати ППД впровадження ІКТ в освітній процес ЗНЗ.

3.                            Підвищити роль самоосвітньої роботи вчителів з питань якісного викладання предмету в умовах впровадження нових Державних стандартів.

4.                            Активізувати роботу з обдарованими дітьми.

Переглядів: 716 | Додав: lenaM | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: