Головна » 2013 » Листопад » 11 » Успішно пройшов семінар вчителів математики
13:50
Успішно пройшов семінар вчителів математики
 

29 жовтня 2013 року на базі Святецької ЗОШ І-ІІІ ступенів успішно пройшов семінар вчителів математики на тему «Удосконалення системи роботи з обдарованими дітьми».

           Про систему роботи зі здібними учнями у Святецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів розповіли директор школи Мастій Л.І. та заступник директора з навчальної роботи Гварадзе Л.І.

  

            Вчителька математики цієї школи Кедрун К.В. презентувала досвід роботи на тему: «Створення середовища, що сприяє розвитку творчих здібностей на уроках математики». Учасники семінару відвідали кабінет математики. А вчителька Травінська Н.В. виступила з питанням «Використання ІКТ в процесі вивчення математики».

  

            Учасники семінару переглянули відеоролик про проведення засідання гуртка з учнями 6-го класу.

            Питання системи роботи вчителя математики з проблем підготовки  школярів до олімпіад, турнірів висвітлила вчителька математики Базалійської ЗОШ, учасник обласного семінару Воробчук Т.М.

  

           В обговоренні виступів взяли участь вчитель математики Колісецької ЗОШ Луцюк О.В., вчитель математики Волице-Полівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Карабашева Т.П., вчитель математики Теофіпольської ЗОШ №2 Левицька Н.О.

            Учні школи провели екскурсію у світлиці Т.Г.Шевченка, що є гордістю школи.

Переглядів: 545 | Додав: lenaM | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: