Головна » 2014 » Березень » 25 » Сьогодні "Молодь обирає здоров"я"
10:47
Сьогодні "Молодь обирає здоров"я"

З метою пропаганди, популяризації та утвердження здорового способу життя,  превенції асоціальних вчинків серед дітей та молоді, підтримка талановитої та  обдарованої молоді 14 березня 2014 року відбувся районний етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоровя».

      

  

Програмою проведення фестивалю передбачено:

-         Літературно-музична, спортивна, з використанням оригінальних жанрів міні-вистав;

-         Конкурс плакатів.

Тематика виступу була спрямована на популяризацію, пропаганди, розяснення серед підлітків, молоді переваг здорового способу життя, формування безпечної поведінки, розвиток життєвих навичок, зокрема, збереження власного здоровя та здоровя оточуючих, відображення духовних цінностей народу в поєднанні з сучасними молодіжними напрямками. Виступи команд висвітлювали в образній формі наслідки куріння, вживання наркотичних речовин, неправильного харчування, недотримання фізичного режиму. Виступи були позитивно зорієнтовані,  поєднували  різні жанри. Стилі і напрямки мистецтва, демонстрували власні досягнення молоді у формуванні здорового способу життя. Проблеми  відображались у трагічній, гумористичній, образній, художньо-спортивній та інших формах.

Сценарії  були оригінальними, авторськими та відображали власний досвід і досягнення у сфері формування здорового способу життя.

   

Конкурс плакатів. Плакати виконувалися в довільній техніці за темами: «Головне в іміджі – це здоров‘я», «Молодь за майбутнє без СНІДу», «Програма «рівний-рівному» (для учасників Програми)». Кожна команда представляла один плакат, який оцінюються за 20 бальною шкалою. При оцінюванні враховувалося розкриття тематики (10 балів), художня майстерність (5 балів), оригінальність (5 балів). Плакати  були позитивно зорієнтовані, їх тематика  спрямована на формування безпечної поведінки, збереження власного здоров'я та здоров'я оточуючих. Кращі плакати залишилися в організаційному комітеті для організації виставок. 

Конкурс фотознімків, художніх робіт. Кожна команда  представляла дві роботи формату А4 , якi оригінально відображали тематику здоров'я та пропагували  здоровий спосіб життя

В даному заході прийняли участь команди загальноосвітніх шкіл І-ІІІ та І-ІІ ступенів.

Перемогу в районному конкурсі здобули:

І місце – команда Теофіпольського НВК І ступеня-гімназії;

ІІ місце – команда Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступеня №1;

ІІІ місце – команда Волицької ЗОШ І-ІІ ступеня,

ІІІ місце  -  команда Новоставецької ЗОШ І-ІІІ ступеня.

Команди переможці нагороджені грамотами та цінними подарунками  відділу освіти, молоді та спорту  райдержадміністрації .

Переглядів: 621 | Додав: lenaM | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: