Головна » 2015 » Вересень » 24 » Соціальний проект фестиваль «Відкриті уроки футболу».
16:13
Соціальний проект фестиваль «Відкриті уроки футболу».

    Під егідою ФФУ та Хмельницької обласної федерації футболу, спільно з відділом освіти, молоді та спорту Теофіпольської райдержадміністрації 21-24 вересня на  Теофіпольському районному стадіоні було проведено соціальний проект фестиваль «Відкриті уроки футболу». Метою фестивалю є : формування здорового способу життя учнівської молоді, залучення її до занять фізичною культурою і спортом, популяризація шкільного футболу, профілактика і подолання дитячої злочинності.

    У фестивалі взяли участь 12 навчальних закладів, а це 192 школярі,12 інструкторів, вчителі та тренери. На фестивалі були присутні: радник президента ФФУ Латипов Валентин, , заступник голови федерації футболу області Кузнєцов Микола ,представник обласної федерації футболу Биринда Андрій, начальник відділу освіти, молоді та спорту Пасєка Анатолій, заступник голови райдержадміністрації Фільчук Тетяна. Організовувала та проводила фестиваль заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту з питань молоді та спорту  Лірук Галина.

    Стадіон було поділено на 12 квадратів: 1 квадрат – ігри на розвиток : фут баскетбол, футтеніс та інші; 2 квадрат – площадка Славка Хоробрика, знайомство з міліцією, превенція дитячої злочинності (в даному квадраті працював  представник УМВС о/у КМСД, лейтенант міліції Ковальчук Юрій); 3 квадрат – ігри на розвиток: ігри з скакалками, канатами; 4 квадрат – футбол-техніка: «дріблінг,фінти», захист воріт; 5 квадрат – ігри на розвиток: естафети;

6 квадрат – футбол-техніка: основні удари по воротах; 7 квадрат – площадка «Чесна гра» - здоровий спосіб життя, профілактика шкідливих звичок; 8 квадрат- футбол-техніка: прийом та передача м’яча , 9 квадрат – ігри на розвиток: вправи з конусами, обручами; 10 квадрат – футбол-техніка: удари та вправи на точність; 11 квадрат- футбол-техніка: специфічні удари ногою. Головою; 12 квадрат – футбольна гра. В кожному квадраті працював інструктор. Кожного дня діти проходили   по шість квадратів. Емоційно, весело проходила розминка.

Вся екіпіровка для проведення фестивалю надана федерацією футболу України. Діти отримали в подарунок футболки, кепки. Кожна команда отримала в подарунок футбольні м’ячі, а там. де працюють відділення футболу - весь інший  спортивний інвентар .

Фестиваль зробив футбол відкритим для всіх незважаючи на наявність футбольної обдарованості, незалежно від статі, соціального статусу та матеріальної забезпеченості сім'ї.

                     

Переглядів: 642 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: