Головна » 2017 » Травень » 19 » Семінар завідувачів у Кунчанському ДНЗ
13:29
Семінар завідувачів у Кунчанському ДНЗ

Відповідно до плану роботи відділу освіти Теофіпольської районної державної адміністрації, районного методичного центру, з метою підвищення майстерності керівників щодо забезпечення якісної управлінської діяльності дошкільними навчальними закладами, 16 травня 2017 року на базі Кунчанського дошкільного навчального закладу «Джерельце» пройшов районний семінар завідувачів дошкільних навчальних закладів району на тему: «Роль завідувача ДНЗ у створені умов для соціалізації вихованців». У роботі семінару взяли участь Кунчанський сільський голова Козачук О.А., методист методичного центру відділу освіти Рудюк О.І., завідувачі дошкільних навчальних закладів. Олена Рудюк зазначила, що головне завдання реалізації освітньої лінії «Дитина в соціумі» Базового компоненту дошкільної освіти - розкрити дитині соціальний світ і допомогти їй здобути соціальний досвід, зрозуміти своє місце у соціумі як активного учасника.

У цікавій формі завідувач Олена Козачук презентувала заклад. Гостей запросили до кав’ярні знайомств, де в Меню був представлений широкий асортимент заходів: вітання вихованців, віртуальна подорож закладом, виступ Кунчанського сільського голови Козачука О.А., завідувача ДНЗ «Джерельце» Козачук О.О. на тему: «Спрямування управлінської діяльності на створення нового позитивного іміджу закладу», презентація результативності гурткової роботи, екскурсія – огляд закладом, його територією.

У ході семінару завідувач Лисогірського ДНЗ «Сонечко» Огніста І.В. виступила перед колегами з питання «Роль завідувача ДНЗ у створені умов для соціалізації вихованців», учасники семінару підбирали асоціації до кожної букви слова «СОЦІАЛІЗАЦІЯ», активізували і закріпили знання ознак соціалізованої і не соціалізованої дитини під час мозкового штурму та працювали в малих групах під час складання проекту «Сучасний ДНЗ». Завершився семінар вправою «Трибуна вільних думок», під час якої учасники висловили свої думки щодо практичної цінності набутого досвіду, використання його в практичній діяльності та виробили рекомендації.

Переглядів: 433 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: