Головна » 2013 » Лютий » 5 » Семінар вчителів початкових класів і вихователів дошкільних закладів
16:49
Семінар вчителів початкових класів і вихователів дошкільних закладів

05.02.2013 року на базі Святецької ЗОШ І-ІІІ ст. та дитячого садочка "Орлятко" відбувся районний семінар вчителів початкових класів і вихователів дошкільних закладів.

Тема семінару: "Проблеми наступності між дошкільною та початковою ланками у формуванні соціально-активної особистості".

В семінарі взяли участь методисти районного відділу освіти Мельничук В.К. - методист початкових класів, Бенедишина Л.Р. - методист дошкільної освіти, директор Святецької ЗОШ І-ІІІ ст. - Мастій Л.І., заступник директора з навчально-виховної роботи - Гварадзе Л.А., заступник з виховної роботи - Сут Н.В., завідуюча Святецьким дитячим садочком "Орлятко" - Блюсюк Т.М.

В ході семінару було відвідано відкрите заняття "Подорож в Місто незвичайних загадок на Вулицю форм, розміру і кольору" (вихователь дитячого садочка Сацюк В.С.), відкритий урок природознавства в 1 класі "Свійські тварини" (вчитель початкових класів Дмитрук О.Г.), виховний захід "Її величність - школа" та шкільну "світлицю" народознавства, зал Бойової Слави.

Вчителі початкових класів та вихователі дошкільних закладів взяли участь у методичній вітальні "Готовність педагога до реалізації принципу наступності між дошкільною та початковими ланками у формуванні соціально-активної особистості".


Відбулося обговорення питання наступності у роботі ДНЗ "Орлятко" та школи - діалог двох освітніх структур. Шляхи реалізації проблеми наступності. Робота з батьками першокласників (Голова шкільного методичного об'єднання вчителів початкових класів Гончарук С.Л.).

Вироблено рекомендації щодо організації спільної роботи дошкільної та початкової ланок освіти.

Переглядів: 763 | Додав: Wolsh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: