Головна » 2014 » Листопад » 14 » Семінар вчителів математики
10:53
Семінар вчителів математики
13 листопада на базі Теофіпольського НВК «ЗОШ І ступеня-гімназія » під керівництвом методиста районного відділу освіти, молоді та спорту Цісар С.С. проведено районний семінар вчителів математики на тему «Використання інноваційних технологій в роботі з обдарованими дітьми» з метою активізації даної проблеми. В роботі семінару взяли участь 30 вчителів математики із всіх загальноосвітніх навчальних закладів району.
   Теофіпольський НВК «ЗОШ І ступеня-гімназія»-інноваційний заклад презентували :
директор Лаган Л.С., заступник директора з науково-методичної роботи Токарська С.П., учениця 7 класу гімназії Коломоєць Аліна. Зокрема, Токарська С.П. розповіла про інноваційні технології організації науково-методичної роботи в закладі, про досягнення школярів гімназії у конкурсах, турнірах. Коломоєць Аліна, дійсний член МАН, призер конкурсу – захисту МАН 2013 року презентувала власну науково-дослідну роботу «Числа Фібоначчі та їх властивості». Заступник директора з навчальної роботи, вчитель математики ,вчитель вищої кваліфікаційної категорії, старший вчитель Юзефович Г.А. та вчитель математики вищої кваліфікаційної категорії Любецька Т.В. показали відкриті уроки з використанням інноваційних технологій уроки відповідно у 6 та 7 класах.
   Обміном досвіду по підготовці школярів до олімпіад , конкурсів, турнірів ділились вчителі вищої кваліфакійної категорії, старші вчителі Луцюк О.В. з Колісецької ЗОШ І-ІІ ступенів, Воробчук Т.М. з Базалійської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Карп’юк О.С. з Шибенської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Про підготовку школярів до конкурсу-захисту робіт МАН розповіла  Паламарчук О.О.- методист центру дитячої творчості.
 «Поліпшення роботи з обдарованими дітьми шляхом використання інноваційних технологій на сучасному етапі» - тема виступу методиста РМК Цісар С.С..
 За підсумками роботи семінару вироблено методичні рекомендації.
 

 

 
Переглядів: 528 | Додав: lenaM | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: