Головна » 2012 » Жовтень » 26 » Семінар вчителів іноземних мов
15:06
Семінар вчителів іноземних мов
24.10. 4.2012 р. відбувся практичний семінар вчителів іноземних мов за темою: „Покращення мовленнєвої компетенції учнів на уроках іноземної мови ,” який проходив на базі Теофіпольської ЗОШ І – ІІІ ст. №1. На семінарі були присутні представники всіх загальноосвітніх закладів району. Мета семінару –розкрити методи та форми покращення мовленнєвої компетенції учнів на уроках та в позаурочний час як одного із факторів підвищення продуктивності навчально – виховного процесу ». Основна увага приділялась формуванню усної мовленнєвої компетенції учнів на різних етапах уроку
Практична частина семінару розпочалась уроком англійської мови у 1 класі, який проводила вчитель англійської мови Теофіпольської ЗОШ І – ІІІ ст. №1 , старший вчитель , Снісаренко Т.Л. за темою: "Моя школа»" Мета уроку: розвивати пізнавальну та мовну активність учнів; розвивати моторну, зорову та слухову пам'ять; систематизувати знання учнів з теми "Моя школа"; англійською мовою. На уроці було використано роботу в парах, учні показали своє вміння будувати діалоги та задавати питання, , перекладати основну лексику з теми.
У роботі семінару взяли участь методисти іноземної мови ХОІППО Луценко Л.П. та Мороз Т.В., зав методкабінетом районного відділу освіти Міщишина В.М., методист районного відділу освіти з іноземної мови Марчук М.В..
Переглядів: 599 | Додав: Людмила | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: