Головна » 2018 » Грудень » 14 » Семінар вчителів фізики
10:07
Семінар вчителів фізики

12 грудня 2018 року на базі Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбувся семінар вчителів фізики по темі: «Формування життєвої компетентності учнів шляхом використання практично орієнтованих завдань на уроках фізики».

Перед учасниками семінару виступили Шинкарук Н.А., заступник директора школи з навчально-виховної роботи Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, яка розповіла присутнім про здобутки навчального закладу та провела досить цікаву оглядову екскурсію, під час якої вчителі познайомилися з історією створення Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Також ознайомила присутніх з організацією науково-дослідницької роботи учнів у даній школі.

Вчитель фізики Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Чуяк Олена Василівна, вчитель-методист,  провела урок у 9 класі:  «Захист  навчальних проектів по темі «Світлові явища».

Позакласну роботу з учнями продемонструвала Волкотруб Л.М., яка показала як потрібно підвищити інтерес учнів до вивчення фізики. А також розкрила значення цього предмету в житті людини.

Активну участь в обговорені заходів взяли методист РМЦ - Кедрун Д.М., а також учасники семінару.

Підсумовуючи роботу семінару, методист районного методичного центру Кедрун Д.М. висловив щиру вдячність заступнику директора з навчально-виховної роботи Шинкарук Н.А., вчителям фізики Чуяк О.В. та Волкотруб Л.М. за організацію методичних заходів. По завершенні семінару було вироблено методичні рекомендації.

Переглядів: 332 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: