Головна » 2018 » Березень » 21 » Семінар - тренінг "Кадрова політика закладу в умовах автономії"
09:39
Семінар - тренінг "Кадрова політика закладу в умовах автономії"

Відповідно до плану роботи районного методичного центру відділу освіти Теофіпольської районної державної адміністрації на 2018 рік, 20.03.2018 року на базі Теофіпольського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 відбувся семінар-тренінг «Кадрова політика та трудові відносини в закладах загальної середньої освіти в умовах автономності». Учасники семінару – 30 директорів закладів загальної середньої освіти району.

Навчання керівників проводили завідуюча кафедри менеджменту та освітніх технологій ХОІППО Гуменюк В.В. та старший викладач кафедри Бенеда Т.І. Семінар-тренінг був спрямований на формування менеджерських та управлінських навичок керівників шкіл для ефективної діяльності в умовах реальної автономії закладів освіти. Кожен учасник мав змогу поставити запитання та отримати на них чіткі, змістовні відповіді.

Підводячи підсумки тренінгу, завідувач РМЦ відділу освіти Теофіпольської районної державної адміністрації Міщишина В.М. підкреслила його особливу актуальність, зазначивши: «Розвиток професійних компетентностей керівників шкіл є важливим кроком у формуванні «Нової української школи» та реформуванні системи освіти у Теофіпольському районі». Кожен із учасників семінару, даючи високу оцінку проведеного заходу, зміг взяти багато корисного для впровадження у своїх закладах.

 

Переглядів: 385 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: