Головна » 2016 » Грудень » 13 » Семінар-практикум учителів української мови та літератури
16:40
Семінар-практикум учителів української мови та літератури

  

13   грудня    2016 року на базі Строковецької  загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  відбувся районний  семінар-практикум учителів української мови та літератури з теми «Впровадження інноваційних технологій у процесі викладання української мови та літератури».

У роботі семінару взяла участь методист районного  методичного центру  Марчук  Марія  Володимирівна, учителі української мови та літератури загальноосвітніх навчальних закладів.

У теоретичній частині Марія  Володимирівна розповіла про особливості впровадження інноваційних технологій  на  уроках української мови та літератури.

 Старший  вчитель   Шпиця  Ольга  Дмитрівна  провела цікавий урок  у 8 класі   . Учителька вміло активізувала навчальну, пізнавальну діяльність учнів і керувала нею; налаштовувала учнів на досягнення результату. Урок супроводжувався мультимедійним супроводом, а учні показали високий рівень володіння матеріалом.

Справжнім подарунком для присутніх став перегляд  заняття  гуртка  «Рідна  мова», учасники  якого  разом із учителем української мови та літератури підготували проект  «  Звичаї  рідного села»

Підбиваючи підсумки семінару-практикуму, учасники відзначили необхідність використання інноваційних технологій на уроках української мови та літератури, адже такі уроки виробляють у школярів вміння приймати спільні рішення, вчать правильно спілкуватися, доповідати, якісно змінюється рівень сприйняття учнями предмету.

Кожний учасник отримав методичні рекомендації щодо використання інтерактивних методів та форм навчання на уроках української мови та літератури.Усі учасники семінару обмінялися думками, висловили захоплення від побаченого на уроках

 

Переглядів: 511 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: