Головна » 2018 » Грудень » 10 » Семінар-практикум для вчителів іноземної мови
15:15
Семінар-практикум для вчителів іноземної мови

07.12.2018р.на базі Святецької ЗОШ I-III ступенів проведено семінар-практикум для вчителів іноземної мови на тему «Формування ключових компетентностей учнів при вивченні іноземної мови засобами сучасних інформаційно-комунікативних та інтерактивних технологій». Вчителі мали нагоду познайомитися зі школою: її історією, педагогічним колективом, організацією роботи навчального закладу.  Учениця 9 класу Гварадзе Каріна провела екскурсію по школі англійською мовою.

Продовжився семінар майстер-класом учителів іноземної мови. Рачинчська В.П.( 10 клас). Степанюк Л.В. ( 2 клас). Мастій Н.В. (5 клас).

Фрагменти уроків продемонстрували уміння педагогів творчо підходити до організації та проведення уроків іноземної мови, використовувати сучасні педагогічні технології, зорієнтовані на розвиток особистості, здатної до навчання та самовдосконалення упродовж життя.

Педагоги поділилися з колегами практичними напрацюваннями застосування інтерактивних методів роботи на уроках іноземної мови з використанням сучасної комп’ютерної техніки, що сприяє розвитку комунікативних здібностей учнів.

Під час теоретичної частини вчителі-колеги презентували з досвіду роботи новітні форми і методи викладанням навчального предмету. Своїм досвідом роботи ділились Музика Г.В.- вчитель німецької мови Карабіївської ЗОШ І –ІІ ступенів, Степанюкк Л.В.-вчитель англійської мови Святецької ЗОШ І -ІІІ , Мартинюк Н. Ввчитель німецької мови Мар’янівської ЗОШ І –ІІ ступенів. Шведюк Н.В. вчитель німецької мови Лисогірської ЗОШ І –ІІ ст.

По закінченні уроків відбулося обговорення. В обговорені взяли участь методист РМЦ Марчук М.В.., директор Мастій Н.В., заступник директора Мовчан В.., а також присутні.

У ході семінару було опрацьоване питання про особливість цьогорічного ЗНО з іноземної мови.Як підсумок, вчителі дійшли одностайного висновку, що сучасний урок іноземної мови повинен бути максимально унаочнений, з використанням інформаційних технологій, носити комунікативну та соціокультурну направленість.

Переглядів: 457 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: