Головна » 2019 » Січень » 10 » Розширене засідання районного методичного об’єднання вчителів географії
13:02
Розширене засідання районного методичного об’єднання вчителів географії

09 січня 2019 року на базі Теофіпольської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 проведено розширене засідання районного методичного об’єднання вчителів географії на тему «Методично-організаційний супровід діяльності вчителя географії щодо застосування та оцінювання компетентнісних завдань в умовах реалізації оновлення освітніх програм з предмету».

У роботі МО прийняли участь методист географії та економіки ХОІППО Галкін Д.В., завідувач районного методичного центру відділу освіти Теофіпольської райдержадміністрації Міщишина В.М., методист районного методичного центру відділу освіти Теофіпольської районної державної адміністрації Богуцька С.М.

Денис Вікторович наголосив, що одним із головних принципів сучасної освіти є компетентнісно орієнтований підхід.

Реалізація такого підходу в навчальному процесі базується на інтеграції внутрішньопредметних та міжпредметних зв’язків, які відображають наскрізні для шкільної географії змістовні лінії.

Учасники засідання обговорили можливості та формати застосування компетентнісних завдань в різних курсах шкільної географії.

Крім того, проаналізовано тестові зошити ЗНО з географії за останні роки, виділено тенденції розвитку завдань.

Як підсумок роботи учасники виробили методичні рекомендації, які включають шляхи формування готовності вчителя до застосування компетентнісних завдань, їх градацію відповідно до критеріїв оцінювання навчальних досягнень учнів, визначили головні напрямки діяльності вчителя по підготовці учнів до ЗНО з географії.

Переглядів: 360 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: