Головна » 2016 » Листопад » 3 » Регіональна олімпіада з інформатики та інформаційних технологій
10:24
Регіональна олімпіада з інформатики та інформаційних технологій

   З  метою популяризації та пропагування інформаційних технологій, комп’ютерних наук та технологій програмування, стимулювання творчого самовдосконалення молоді в галузі комп’ютерних технологій, пошуку здібної і обдарованої молоді та формування якісного контингенту вступників на факультет комп’ютерних інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету 1 листопада 2016 року на базі Теофіпольського НВК «ЗОШ І ст. – гімназія» проведено регіональну олімпіаду з інформатики та інформаційних технологій для випускників загальноосвітніх навчальних закладів  Теофіпольського району.

      Учасниками даного заходу були учні 9 - 11 класів Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ст. №1,  Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ст. №2,  Теофіпольського НВК «ЗОШ І ст. – гімназія».

    Після закінчення олімпіади, голова журі, доцент кафедри комп’ютерної інженерії ТНЕУ, к.т.н. Якименко І.З. оголосив результати учнівських робіт та  зауважив, що переможці та призери регіональної олімпіади з інформатики отримають пільги при вступі в Тернопільський національний економічний університет на спеціальності факультету коп’ютерних  інформаційних технологій: «Економічна кібернетика», «Комп’ютерні науки», «Коп’ютерна інженерія», «Інженерія програмного забезпечення», «Системний аналіз», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

        Усім учням 11 класу було вручено запрошення для вступу у ТНЕУ.

      

Переглядів: 448 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: