Головна » 2014 » Грудень » 5 » Районний семінар заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи "Професійний розвиток вчителя в умовах освітніх змін".
11:09
Районний семінар заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи "Професійний розвиток вчителя в умовах освітніх змін".
4 грудня 2014 року на базі Базалійської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи з теми: « Професійний розвиток педагогів в умовах освітніх змін ». В роботі семінару взяли участь 20 заступників із загальноосвітніх навчальних закладів району. З презентацією роботи навчального закладу виступили директор навчального закладу Безкоровайна Г.С. «старший вчитель», заступник з навчально-виховної роботи Фесун Л.М. «вчитель-методист» .Метою семінару було активізація проблеми роботи педагогів в умовах освітніх змін. Учасники семінару відвідали відкриті уроки: з історії України «Культура Київської Русі» 7 клас, вчителя історії Юрчук В.Я. вищої категорії урок сталого розвитку, 8 клас «Вода. Як потрібно берегти воду» вчителя географії Безкоровайна Г.С. «старший вчитель», урок математики 5 клас вчитель Гій Н.Г. вчитель вищої категорії, керівника гуртка математики «Працюємо на результат» Воробчук Т.М. «старший вчитель», танцювального гуртка «І краса, і сила» Юрчук В.В. вчителя світової літератури вищої категорії. В роботі данного семінару було обговорено завідуючою районним методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту з учасниками семінару проект Концепції розвитку освіти України на період 2015-2025 років та методичні рекомендації про порядок проведення І (районного) та ІІ (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2015». Учасниками семінару було проаналізовано відкриті уроки та виховні заходи. Вироблено рекомендації семінару.
Переглядів: 578 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: