Головна » 2015 » Грудень » 19 » Районний семінар-практикум вчителів німецької мови
10:52
Районний семінар-практикум вчителів німецької мови

         16   грудня  2015 року у Гаврилівській  ЗОШ  І –ІІІ   ступенів відбувся  районний   семінар-практикум вчителів німецької мови з теми «Використання  ІКТ    та інтерактивних  прийомів на уроках  німецької  мови  і в позакласній  роботі.» У роботі семінару взяли участь 15 вчителів німецької мови. У своєму виступі методист Марчук  М.В.  розкрила роль інформаційних  технологій в освітньому   процесі,визначила аспекти формування пізнавально-комунікативного поля  сучасного уроку іноземної мови. Особливу увагу методист зосередила на  використанні  ІКТ на сучасному  уроці.

   Керівник районного  методичного об’єднання вчителів німецької мови Пастощук  Р.П. виступила з питанням «Використання ІКТ  при підготовці та проведенні уроків іноземної мови».

  Теоретичні питання були реалізовані у практичній частині семінару. Вчителі німецької мови Гаврилівської  ЗОШ  І –ІІІст  Куліковська Ю.С.   та Пилипчук  О.О.  провели відкриті уроки, на яких були використанні  ІКТ  та інтерактивні  прийоми на уроках  німецької  мови  і в позакласній  роботі.

   У процесі роботи семінару відбулася презентація  творчої майстерні вчителів  німецької  мови Гаврилівської  ЗОШ  І –ІІІст    Куліковської  Ю.С.   та Пилипчук  О.О.   Активна співпраця усіх учасників семінару дозволила укласти методичні рекомендації, спрямовані на підвищення ефективності кроку іноземної мови, практичне застосування засобів ІКТ на уроках німецької мови.

   

Переглядів: 569 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: