Головна » 2018 » Грудень » 22 » Районний практичний семінар вчителів зарубіжної літератури
10:50
Районний практичний семінар вчителів зарубіжної літератури

 21 грудня 2018 року на базі Строковецької ЗОШ І –ІІ ступенів відбувся районний практичний семінар вчителів зарубіжної літератури з теми «Практичне застосування інтерактивних форм роботи на уроках зарубіжної літератури».

Метою семінару було ознайомити учасників з новими формами та методами роботи, які покликані забезпечити розвиток учня як особистості та його інтеграцію в сучасне суспільство. Вчителі Кротевич Т.В. (Турівська ЗОШ І –ІІст), Пучко Л.В. ( Човгузівська ЗОШ І –ІІст) поділились досвідом роботи щодо формування ключових компетентностей учнів при вивченні зарубіжної літератури, розкрили виховні можливості уроків зарубіжної літератури у формуванні стійких моральних принципів та світоглядних орієнтирів.

У роботі семінару взяла участь методист РМЦ Марчук М.В., яка наголосила, що вивчення зарубіжної літератури є одним із важливих аспектів сучасного навчального процесу.

Учасники семінару відвідали урок зарубіжної літератури у 5класі. Вчителька Денисевич Т. В. продемонструвала використання лепбуків у навчальному процесі, що особливо актуальне в умовах впровадження Нової української школи.

Учасниками семінару вироблено методичні рекомендації.

Переглядів: 353 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: