Головна » 2017 » Травень » 13 » Районний конкурс до Дня Матері
13:42
Районний конкурс до Дня Матері

День матері – це одне із самих зворушливих свят, тому що кожен з нас із дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити.

Саме до цього міжнародного свята на честь матерів проходив на базі Теофіпольського НВК «ЗОШ – І ст.-гімназія» районний конкурс художнього читання серед педагогічних колективів.

Із вітальним словом до учасників заходу звернулась т.в.о. заступника голови райдержадміністрації М.Майдан та голова РК профспілки освітян Н.Киричок.

В даному заході прийняли участь 29 навчальних закладів району. Читці виконували поезії Василя Симоненка, Ліни Костенко, Бориса Олійника, Тараса Шевченка, Миколи Дмитренка, Галини Гордисевич та авторські твори.

Учасники з конкурсу з любов’ю та теплотою читали твори і членам журі важко було визначити місця, та все-таки І місце посіли:

-  Олексюк Лариса та Пастощук Раїса, Човгузівська ЗОШ І-ІІ ст.;

- Гульчук Олена, Ільковецький НВК «ЗОШ Іст.ДНЗ»;

- Павлюк Яна,Святецька ЗОШ ІІІІст.

ІІ місце :

- Сторожук-Тимошик Людмила, Теофіпольський НВК «ЗОШ І ст.-гімназія»;

- Дем’янова Лілія, Лисогірська ЗОШ І-ІІ ст.,

- Кулешова Ольга, Кузьминецька ЗОШ І-ІІ ст.

ІІІ місце:

- Мельник Неоніла,Базалійська ЗОШ І-ІІІ ст.,

- Музика Галина,Карабіївська ЗОШ І-ІІст.,

- Крисюк Сергій,Теофіпольська ЗОШ І-ІІІ ст.№2.

Всі учасники нагороджені грамотами, подяками відділу освіти та райкому профспілки працівників освіти і науки та грошовою винагородою.

Переглядів: 508 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: