Головна » 2013 » Листопад » 26 » Про проведення Всеукраїнського фестивалю "PANABOARD МАЙСТРИ-2014"
18:13
Про проведення Всеукраїнського фестивалю "PANABOARD МАЙСТРИ-2014"
Директорам шкіл, творчо працюючим вчителям

 Про проведення Всеукраїнського фестивалю «PANABOARD  МАЙСТРИ - 2014»

З метою розвитку творчої індивідуальності та професійної компетентності вчителів, а також підтримки педагогів, які запроваджують сучасні інформаційно-комунікаційні технології в навчальну діяльність, в Україні розпочався Всеукраїнський фестиваль методичних розробок по використанню інтерактивних дошок Раnasonic у навчанні «PANABOARD  МАЙСТРИ - 2014».

До участі у заході запрошуються педагогічні працівники закладів освіти незалежно від форми власності та студенти педагогічних вищих навчальних закладів.

Для участі у фестивалі необхідно зареєструватися та завантажити підготовлені матеріали на сайт http://panaboard.kiev.ua до 28 лютого 2014 року.

Матеріали мають бути створенні у форматі програмного забезпечення Elite Panaboard Book, яке можна безкоштовно завантажити з сайту компанії Panasonic.

Всі учасники фестивалю отримають сертифікати участі, а переможці будуть нагороджені цінними подарунками.

Детальна інформація про умови участі в фестивалі розмішена за посиланням http://panaboard.kiev.ua/ua/golovna/105-iv-jvseurajinskij-konkurs-panaboard-majstriv-2013

В разі виникнення питань звертатись до координатора заходу Максима Волинця за тел. 490-34-36 або на е-mail: Volynets@ext.panasonic.ua .

 

Переглядів: 623 | Додав: lenaM | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: