Головна » 2015 » Березень » 3 » Про проведення Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності
12:18
Про проведення Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності
З метою проведення цілеспрямованої профілактичної роботи з населенням щодо профілактики травматизму невиробничого характеру, виховання поважного ставлення до безпеки людини, усвідомлення необхідності вироблення навичок з дотримання правил поведінки в надзвичайних ситуаціях, що виникають при порушенні життєвого процесу в побуті, під час трудової діяльності чи в соціальному середовищі, підняття рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань забезпечення безпеки життєдіяльності з 16 по 20 лютого 2015 року у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах району проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.
Протягом Тижня було організовано слідуючі заходи.
Поновлено інформаційно-довідкові куточки з питань безпеки життєдіяльності в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах.

Проведено конкурси, вікторини на знання правил безпечної поведінки та з питань профілактики невиробничого травматизму.


Організовано проведення відкритих уроків, зустрічей питань безпечної життєдіяльності та профілактики травматизму невиробничого характеру із залученням працівників служби цивільного захисту.

Відпрацьовано з учнями практичні дії в умовах виникнення надзвичайних ситуацій та надання першої допомоги травмованим і потерпілим.

Переглядів: 566 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: