Головна » 2017 » Травень » 12 » Подвиг їх – невмирущий
09:47
Подвиг їх – невмирущий

На виконання наказу відділу освіти «Про відзначення у 2017 році Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні» від 03.05.2017 року №97 з метою гідного вшанування подвигу Українського народу в Другій світовій війні, його вагомого внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції; засвідчення поваги до всіх борців проти нацизму; увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, згідно річного плану роботи в Святецькій ЗОШ І-ІІІ ст. організовано пам’ятну ходу та покладання квітів до Обеліска Слави загиблих воїнів, проведено святкову лінійку «Їхні імена прославлені навіки». У 7 класі (класний керівник Павлюк Я.В.) пройшла відкрита виховна година «Перемога, свята Перемога!», а волонтерський загін привітав ветерана війни Корніюка Петра Корнійовича зі святом і подарував символічні подарунки. Бібліотекарем школи Паламарчук Л.С. проведена виставка плакатів воєнних років.

Цікавою, змістовною була екскурсія в історико-краєзнавчому музеї села, де Сокоть Н.В. розповіла дітям про страшні події воєнних літ. Учні 10 класу разом з класним керівником Волинець С.М. упорядкували та прибрали могилу Невідомого солдата, яка знаходиться на території села.

Протягом тижня з учнями 5-11 класів проводилися тематичні години спілкування: «Вічний подвиг», «Ніхто не забутий, ніщо не забуто», «Червень 41-го», «Лихоліття війни», «Вічний вогонь», «Подвиг їх – невмирущий» та провели Єдиний урок мужності «МИ ПАМ’ЯТАЄМ І ВАМ ЗАБУТИ НЕ ДАМО…» для учнів 1-11 класів.

Всі учні школи взяли участь у флешмобі «МИ ХОЧЕМО МИРУ».

Переглядів: 472 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: