Головна » 2013 » Листопад » 29 » Підсумки тижня "Інформаційний простір"
12:50
Підсумки тижня "Інформаційний простір"

Керівникам шкіл, вчителям інформатики

Підсумки тижня 21.11 – 28.11 

1.     «Відкритий світ» отримав 2 665 документально підтверджених заявок від шкіл зі всієї України на участь у конкурсі, за результатами якого 2000 шкіл приєднаються до Національного проекту до кінця 2013 року. Деталі на сайті http://www.educom.ua/uk-ua/news/nacionalnij-proekt-vidkritij-svit-vidibrav-2-665-z/

Відеоролики шкіл можна переглянути на сайті http://www.youtube.com/user/VidkrytyjSvit?feature=watch

Відмічаємо відеоролик НВК №10 м.Хмельницького.

2.     Непокоїть занадто тривалий процес підготовки до ІІ етапу олімпіади з програмування, яка має відбутися 15 грудня. Є питання до Білогірського, Волочиського, Городоцького, Красилівського, Полонського, Теофіпольського, Хмельницького, Чемеровецького, Ярмолинецького райметодкабінетів та міських методичних кабінетів (центрів) міст Славути  та Хмельницького.

3.     Тренування з підключення шкіл, де буде олімпіада,  до кімнати olimp (приблизно 10 хвилин)  проходитиме 3 грудня  у зручний для усіх час (просимо підказати).

4.     За результатами занять з керівниками шкіл не відчувається проведених тренувань на місцях у відведених віртуальних кімнатах. Актуалізую проблему. У керівника школи на його робочому місці має бути комп’ютер, за допомогою якого керівник може самостійно підключатися до вебінарів.

5.     Пропонуємо за скриньками методкабінетів створити акаунти на сайті google.com.ua з метою використання хмарних технологій. Доступ до спільних документів буде надаватися за даними акантами. Приклад такого документу - https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AoV723iZaDp6dGE1ZjNtb3ZvTlZvMFZqTzVlT2ZvTHc#gid=0

6.   Делегація від Хмельницької області відвідала цікаву школу у м.Вінниці. Досвід школи вивчайте на сайті  

www.info.hoippo.km.ua

Переглядів: 644 | Додав: lenaM | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: