Головна » 2018 » Вересень » 26 » Обласна школа модераторів
15:56
Обласна школа модераторів

25 вересня 2018р на базі Теофіпольського НВК «ЗОШ І ст.- гімназія» відбулось засідання обласної школи модераторів з питань науково-методичного супроводу діяльності класних керівників та заступників директорів шкіл щодо правового захисту дітей. Метою даного заходу було: актуалізація проблеми правового захисту та виховання демократичної культури дітей та учнівської молоді; підвищення ефективності діяльності класних керівників щодо правового захисту та правового виховання дітей та учнівської молоді.

Форма проведення - інтерактивне дискусійне коло.

Модератори Іова В.Ю.,зав сектора НМЦ виховної роботи ОІППО, Солтис Н.І., методист Хмельницького ММК зосередилися на громадянській позиції педагога як домінанта правового захисту дітей та компетентнісному підході класного керівника у системі попередження боулінгу і насилля.

У роботі семінару взяли участь Міщишина В.М., завідувач районним методичним центром відділу освіти, Бульбах М.А. методист методичного центру відділу освіти, голови шкільних методичних об’єднань класних керівників та заступники директорів ЗЗСО.

Учасники семінару обговорили проект «Створення системи партнерської взаємодії школи і сім’ї».

 

Переглядів: 345 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: