Головна » 2017 » Грудень » 29 » Новорічні вітання
11:24
Новорічні вітання

Шановні колеги!

Щиро вітаємо Вас та Ваші родини з наступаючим

Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

Новорічні свята — це надзвичайні дні. Із дитинства ми поєднуємо разом відчуття свята, пухнастий сніг, запах ялинки і чарівну ніч, коли новорічними ліхтариками висвічується нескінченна дорога наших мрій, і ми щиро сподіваємося на диво.

Так уже традиційно склалося, що у ці дні, перегортаючи сторінку календаря, ми підбиваємо підсумки року минулого, аналізуємо перемоги та досягнення, плануємо майбутнє.

2017 рік був непростим, однак подарував радість творчої праці, яка стала часткою наших спільних добрих справ, збагатив кожного професійним і життєвим досвідом, дав можливість розвитку та щоденного дружнього спілкування, приніс багато значущих подій і реальних здобутків. Кожен з нас зробив багато інвестицій у нашу спільну справу і має надію, що в наступному році продовжить успішні починання. І якщо рік, що завершується, мав іноді присмак гіркоти нездійснених сподівань, то нехай він розтане, як тане сніжинка.

Настає 2018 рік — рік , у якому не існуватиме перешкод у вирішенні будь-яких завдань, варто просто вірити у це. Зустрічаючи Новий рік, побажаймо один одному віри в себе й процвітання нашій країні. Поділимося найдорожчим — любов’ю і теплом сердець, увагою й турботою. Нехай Новий рік подарує кожному мир, спокій, справедливість та здоров’я, впевненість у завтрашньому дні. Нехай забудуться старі образи, відкривши дорогу для нової дружби і любові, а улюблена робота принесе задоволення, нові знання й звершення Нехай зірки світять яскравіше, а сонце освітлює шлях, повний райдужних надій, радісних подій і подорожей.

Щасливого Нового року та веселого Різдва!

З повагою

Завідувач РМЦ В. Міщишина

Методисти РМЦ

Переглядів: 354 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: