Головна » 2017 » Лютий » 27 » Методичне об'єднання вчителів української мови
17:49
Методичне об'єднання вчителів української мови

24 лютого 2017р. на базі Поляхівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-колегіум» відбулося міжшкільне методичне об’єднання вчителів української мови та літератури. Вчителі відвідали урок української мови з використанням інтерактивних технологій на тему «Прислівник як частина мови» в 7 класі (вч. Зельська Н. М.) та урок-калейдоскоп з української літератури «Інтимна лірика поетів-шістдесятників» в 11 класі(вч. Яцюк С. К.). Під час засідання МО обговорили актуальні проблеми викладання української мови та літератури, заслухали питання «Розвиток творчих здібностей школярів та використання ІКТ на уроках словесності»(Яцюк С. К.).

З питанням «Вплив якості навченості учнів з української мови та літератури в початковій, середній і старшій школі на результати ЗНО» виступила директор школи Савчук В. М

Заступник директора з навчальної роботи Томчук О.І. наголосила на важливості використання сучасних технологій у викладанні предметів, неухильного дотримання Критеріїв оцінювання навчальних досягнень. Члени МО виробили рекомендації на допомогу учням, учителям і батькам 9, 11 класів для підготовки до ДПА та ЗНО з української мови та літератури. Після цього всі присутні відвідали виховний захід «Зачувши рідне слово, хвилюємось до сліз», який підготували вчителі-словесники та педагог-організатор з учнями 5-11 класів. На святі звучало щире слово, мудра бесіда про багатство і красу рідної мови, лунала чарівна пісня.

Переглядів: 420 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: