Головна » 2019 » Лютий » 14 » майстер-клас для вчителів географії
16:44
майстер-клас для вчителів географії

13 лютого 2019 року на базі Новоставецької ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся майстер-клас учителів географії з теми «Застосування та оцінювання компетентнісних завдань на уроках географії».

Богуцька Світлана Михайлівна – методист РМЦ відділу освіти Теофіпольської РДА, зазначила, що в Концепції нової української школи визначено 10 ключових компетентностей, серед яких важливою для вчителів географії є також компетентність в природничих науках та технологіях. Звернула увагу, що в основу побудови змісту й організації процесу навчання географії покладено компетентнісний підхід, відповідно до якого кінцевим результатом є сформовані ключові, міжпредметні та предметні компетентності учнів.

Кедрун Людмила Володимирівна – вчитель географії Новоставецької ЗОШ І-ІІІ ст., під час майстер-класу продемонструвала використання різноманітних інноваційних та інтерактивних методів і прийомів роботи, що розкривають методику застосування та оцінювання компетентнісних завдань на різних етапів уроку.

Під час методичного заходу було розглянуто способи оцінювання предметних компетентностей учнів у роботі в групах, виконання завдань з використанням топографічних карт, демонстрація учнівських відеопроектів.

За результатами майстер-класу вироблено рекомендації.

Переглядів: 504 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: