Головна » 2016 » Лютий » 29 » «Кожна дитина, таланту перлина!»
10:01
«Кожна дитина, таланту перлина!»

 

    25 та 26 лютого в приміщенні Теофіпольського НВК «ЗОШ І ступення -гімназія» відбувся  районний огляд-конкурс художньої самодіяльності загальноосвітніх та позашкільних  навчальних закладів .

     У конкурсі взяли участь 28 загальносвітніх навчальних закладів району та Центр дитячої творчост. Учасників конкурсу привітали завідуюча  методичним центром відділу освіти Міщишина В.М., заступник начальника відділу освіти з питань молоді та спорту Лірук Г.С., директор Центру дитячої творчості  Герасимчук Т.В., які наголосили на доцільності проведення таких масових заходів як огляд-конкурс художньої самодіяльності та побажали конкурсантам творчих успіхів, натхнення нових знахідок та подальших творчих взлетів.

    Концертна програма включала різножанрові номери відповідно до Положення про огляд-конкурс художньої самодіяльності. Кожна школа цікаво, оригінально представила художні номери. Всі учасники конкурсу демонстрували свою майстерність  та обдарованість.

    Продовженням заходу була виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, на якій були представлені  роботи з різних технік.

    Огляд-конкурс засвідчив: не міліє скарбниця народної творчості на Теофіпольщині. Навпаки – вона збагачується новими яскравими, молодими талантами.

Успіху вам юні артисти на заключному обласному етапі огляду-конкурсу художньої самодіяльності, який відбудеться 31 березня 2016 року.

 

   

Переглядів: 579 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: