Головна » 2018 » Лютий » 14 » Інтерактивні методи і форми роботи на уроках німецької мови
17:11
Інтерактивні методи і форми роботи на уроках німецької мови

Відповідно до плану роботи районного методичного центру 14.02.2018 р. на базі Карабіївської ЗОШ І –ІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум для вчителів іноземної мови на тему «Інтерактивні методи і форми роботи на уроках німецької мови». Основними завданнями семінару були:

- узгодити та затвердити тактику педагогічної діяльності по формуванню позитивної мотивації до навчальної діяльності учнів в умовах Нової української школи;

- розкрити методологічну основу та показати практичне застосування інтерактивних методів навчання на уроках німецької мови;

- ознайомити з найбільш ефективними методами і формами інтерактивних технологій навчання на уроках іноземних мов

Семінар відкрила методист РМЦ Марчук М.В., яка наголосила, що сьогодні недостатньо лише володіти іноземною мовою для повноцінного взаєморозуміння, а необхідні знання усього комплексу форм комунікативного спілкування та формування креативної особистості, її здатність до творчого, нестандартного мислення. Саме до такого підходу закликає і Державний стандарт базової і повної загальної середньої освіти і концепція Нової української школи.

Учителі Огінська С.В. (Теофіпольський НВК «ЗОШ І – ступеня- гімназія», Денисова Т.В.( Строковецька ЗОШ І –ІІ ступенів) поділилися із присутніми колегами досвідом використання інтерактивних технологій під час проведення навчальних занять із німецької мови. Вчителька Лисогірської ЗОШ І –ІІ ступенів Шведюк Н.В. презентувала власний досвід роботи.

Вчителі відвідали урок німецької мови, який провела вчителька Музика Г. В., а також виховний захід.

Переглядів: 655 | Додав: Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: