Головна » Архів матеріалів
18 вересня 2012 року відбувся організований Хмельницьким ОІППО вебінар на тему "Основні напрямки роботи вчителів інформатики у новому навчальному році, робота з обдарованими учнями по підготовці до олімпіад, конкурсів". Було розглянуто питання:

1. Стан та перспективи використання мережі Інтернет в навчально-виховному процесі у школі та позашкіллі.
2. Хід впровадження національного проекту «Відкритий Світ» у Хмельницькій області
3. Операційна система Linux: переваги та перспективи.
4. Особливості проведення олімпіади з програмування.
5. Особливості проведення олімпіади з інформаційних технологій.
6. Організація та проведення Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерних технологій «Бобер»

Від Теофіпольського району учасниками вебінару були методист райметодкабінету Цісар С.С. та керівник методоб'єднання вчителів інформатики Пилипчук О.П.
Переглядів: 581 | Додав: alex_p | Дата: 24.09.2012 | Коментарі (0)

12 вересня 2012 року , з робочим візитом на Теофіпольщині перебував голова Хмельницької обласної державної адміністрації Василь Степанович Ядуха.
Радо зустрічали шанованих гостей --- Ядуху В.С. - голову Хмельницької обласної державної адміністрації ,Довжука В.В. - голову Теофіпольської районної державної адміністрації , В.В. Лебединського - голову Теофіпольської районної ради, Н.В. Поліщук - в.о. начальника відділу освіти - директор Теофіпольської ЗОШ І – ІІІ ступенів Бурлак А.А.
Тепла зустріч відбулася із освітянами району, учнівською молоддю , батьківською громадськістю,колективами працівників державних установ, головами виконкомів сільських та селищних Рад.
В рамках реалізації державної цільової соціальної програми «Шкільний автобус» на території шкільного подвіря Теофіпольської ЗОш №1 І – ІІІ ступенів відбулася урочиста церемонія передачі автобуса для школярів Теофіпольського освітнього округу та шкільного обладнання й спортивного інвентаря для загальноосвітніх ... Читати далі »
Переглядів: 674 | Додав: Людмила | Дата: 17.09.2012

1 вересня 2012 року в Шибенській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося традиційне свято "Першого дзвінка", в цьму році воно було особливим - 60-й раз перший дзвінок покликав учнів в школу. На святі були присутні почесні гості : Дмитрієнко Таміла Сергіївна - методист райво, Гринюк Василь Петрович - сільський голова, отець Миколай - настоятель церкви, Мойсеєва Лідія Вікторівна - голова батьківського комітету. Свято зібрало шкільну родину, були присутні вчителі, батьки, мешканці села. За сценарієм, у святі активну участь брали учні 1-го та 11-го класів, які вітали всіх присутніх з початком навчального року віршами та піснями. Захід проходив під звуки Шибенського Народного духового оркестру під керівництвом Ярем'юка Віктора Пилиповича. Першим дзвінком пешокласники сповістили про початок нового навчального року. Своїм співом порадувала всіх присутніх Таня Ковбасюк - яка внесена в обласний банк обдарованих дітей. Традиційно першими в країну знань вирушили найстарші та наймолодші учні. Школа радо зустіла с ... Читати далі »
Переглядів: 532 | Додав: CHIBENOCHKOLA | Дата: 04.09.2012 | Коментарі (0)

Перший дзвоник... Ця шкільна традиція є чудовим святом, яке неможливо порівняти ні з яким іншим, яке незважаючи ні на що, ні на погодні умови, ні на реформи в державі завжди, за будь-яких умов, відбувається щороку 1 вересня. І цього -2012 року у Теофіпольській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 відбулось це незабутнє свято. В цей день двері школи вкотре відчинились для 40 першокласників, у супроводі їх перших вчителів - Квасюк Наталії Олександрівни та Кравчук Антоніни Дмитрівни.
На свято завітали почесні гості - заступник селищного голови – Гурський Юрій Анатолійович, заступник голови районної державної адміністрації – Олійник Леонтій Петрович. Гості не лише привітали усіх зі святом, але й подарували необхідні для навчання у школі подарунки для маленьких новобранців.
Завершилось свято традиційним гучним першим дзвінком, який продзвонили учениця 11 класу Іванюк Інна та учень першого класу Фесун Мирослав.

... Читати далі »
Переглядів: 604 | Додав: Людмила | Дата: 03.09.2012 | Коментарі (2)

27.08.2012 р.:
Учасники: методисти відділу освіти, керівники районних методичних об’єднань та вчителі:

- суспільні науки (історія, право, етика);
- біологія і хімія;
- українська мова та література;
- математика;
- педагоги-організатори;
- початкова школа;
- трудове навчання і основи здоров’я;
- шкільні бібліотекарі;
- світова література;
- фізика;
- образотворче мистецтво;

28.08.2012 р.:
- нарада заступників директорів закладів освіти;
- музика;
- інформатика;
- іноземна мова;
- фізична культура і захист Вітчизни;
- географія і економіка;
- вихователі груп продовженого дня;
- психологи;
- голови шкільних МО класних керівників;
- вихователі ГПД;

- завідуючі Теофіпольського ДНЗ №3 «Бджілонька».
Переглядів: 540 | Додав: Людмила | Дата: 03.09.2012 | Коментарі (0)

Повідомляємо, що відповідно до статті 16 Закону України “Про загальну середню освіту” 2012/2013 навчальний рік розпочинається 1 вересня святом – Днем знань – і закінчується не пізніше 1 липня.

Навчальні заняття організовуються за семестровою системою: І семестр – з 1 вересня по 28 грудня, ІІ семестр – з 14 січня по 24 (25 для шкіл, які працюють за шестиденним робочим тижнем) травня.

Закінчується навчальний рік проведенням навчальних екскурсій у 1-4 класах (27-30 травня), навчальних екскурсій та практики у 5-8 і 10 класах (27 травня-7 червня) і державної підсумкової атестації випускників початкової, основної і старшої школи.

Державна підсумкова атестація для учнів 4-х класів проводиться з 13 по 21 травня; для випускників 9-х класів – з 28 травня по 11 червня; для випускників 11-х класів – з 27 по 31 травня.

Вручення документів про освіту рекомендуємо провести для випускників 9-х класів 11-12 червня, 11-х класів – 1-2 червня.

... Читати далі »
Переглядів: 526 | Додав: Людмила | Дата: 21.08.2012 | Коментарі (0)

У рамках Всеукраїнської акції «Нові стандарти – нова школа» відділ освіти Теофіпольської районної державної адміністрації 15.08.2012 р. відвідав Калинівський район Вінницької області. Ознайомились з досвідом роботи Калинівського відділу освіти, методичного кабінету та відвідали ряд навчальних закладів району.

Гущинецька ЗОШ І-ІІІ ступенів:




... Читати далі »
Переглядів: 860 | Додав: Людмила | Дата: 17.08.2012 | Коментарі (0)

На виконання листа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 05.07.2012 року за № 1/9-491 «Про відзначення 21-ї річниці незалежності України» та листа управління освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації відділ освіти Теофіпольської районної державної адміністрації рекомендує:
- 23.08.2012 року у День Державного Прапора України організувати урочисте підняття Державного Прапора України на спорудах навчальних закладів;
- забезпечити участь учнівської молоді у покладанні квітів до пам’ятників видатним діячам українського державотворення, борцям за свободу та незалежність України.
Переглядів: 626 | Додав: Людмила | Дата: 10.08.2012 | Коментарі (0)

10.08.2012 р. в рамках акції «Нові стандарти – нова освіта» освітяни Житомирської області відвідали Теофіпольський районний відділ освіти. Делегацію очолив начальник відділу освіти Червоноармійської районної державної адміністрації, завідуюча районним методичним кабінетом, методист з початкової освіти, головний спеціаліст відділу освіти.
Педагоги ознайомились з пріоритетами інноваційного розвитку освіти Теофіпольщини.
Представники двох районів обмінялися своїми враженнями та визначили напрямки співпраці.
Члени робочої групи вивчали стан готовності навчальних закладів до впровадження нового Державного стандарту початкової освіти в 2012-2013 навчальному році. Для якісного проведення дослідження і подальшого аналізу результатів був підготовлений детальний перелік питань, які охоплюють різні аспекти діяльності загальноосвітніх навчальних закладів.
Переглядів: 557 | Додав: Людмила | Дата: 10.08.2012 | Коментарі (0)

Більшість мам і тат майбутніх «первачків» уже обрали школу й першу вчительку для свого чада. Якими критеріями вони користувалися під час такого важливого вибору? Як пройшло знайомство із школою і першим вчителем?



Міністерство освіти і науки, молоді та спорту спільно з освітнім порталом ПедПРЕСА в період з 1 по 31 серпня 2012 року проводить Всеукраїнське інтернет-опитування батьків майбутніх першокласників.



Інтернет-опитування проводиться з метою вивчення проблем, що виникають у батьків майбутніх першокласників та забезпечення наступності дошкільної і початкової освіти.



Прийміть участь в опитуванні, яке знаходиться на сайті Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти за адресою: hoippo.km.ua
Переглядів: 627 | Додав: Людмила | Дата: 03.08.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 51 52 53 54 55 ... 61 62 »