Головна » Архів матеріалів
3 грудня на базі Волице-Полівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар вчителів предмету «Захист Вітчизни» з теми: « Виховання в учнів патріотичних почуттів у процесі викладання предмету «Захист Вітчизни» . В роботі семінару взяли участь 11 вчителів із загальноосвітніх навчальних закладів району. З презентацією роботи навчального закладу виступили директор навчального закладу Мороз С.Г. , заступник директора з виховної роботи Місятюк Л.В. Метою семінару було ознайомлення з досвідом роботи школи по вихованню в учнів патріотичних почуттів у процесі викладання предмету «Захист Вітчизни». Учасники семінару відвідали відкритий урок: з предмету «Захист Вітчизни» «Основи самозахисту» 11 клас, вчителя Довгополюк Я.Я. «старший вчитель», виховний захід «Твоє покликання – Солдат» Демедюк В.М. педагог-організатор. В роботі данного семінару було обговорено, методистом відділу освіти, молоді та спорту Триндюк Л.П. з учасниками семінару, питання виховання в молодого покоління почуття патріот ... Читати далі »
Переглядів: 508 | Додав: Оксана | Дата: 08.12.2014 | Коментарі (0)

4 грудня 2014 року на базі Базалійської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи з теми: « Професійний розвиток педагогів в умовах освітніх змін ». В роботі семінару взяли участь 20 заступників із загальноосвітніх навчальних закладів району. З презентацією роботи навчального закладу виступили директор навчального закладу Безкоровайна Г.С. «старший вчитель», заступник з навчально-виховної роботи Фесун Л.М. «вчитель-методист» .Метою семінару було активізація проблеми роботи педагогів в умовах освітніх змін. Учасники семінару відвідали відкриті уроки: з історії України «Культура Київської Русі» 7 клас, вчителя історії Юрчук В.Я. вищої категорії урок сталого розвитку, 8 клас «Вода. Як потрібно берегти воду» вчителя географії Безкоровайна Г.С. «старший вчитель», урок математики 5 клас вчитель Гій Н.Г. вчитель вищої категорії, керівника гуртка математики «Працюємо на результат» Воробчук Т.М. «старший вчитель», танцювального гуртка «І кра ... Читати далі »
Переглядів: 580 | Додав: Оксана | Дата: 05.12.2014 | Коментарі (0)

28 листопада 2014 року у Човгузівській ЗОШ І-ІІ ступення та Човгузівському ДНЗ проведено районний семінар вихователів ДНЗ та вчителів початкових класів на тему: «Забезпечення наступності дошкільної й початкової освіти, готовність дитини до навчання у школі та її соціальна адаптація».

Мета: забезпечення цільової і змістової єдності у навчально-виховній діяльності дошкільної і початкової ланки.

В роботі семінару взяли участь методисти районного методичного кабінету Бенедишина Л.Р., Мельничук В.К., директор загальноосвітнього навчального закладу Бульбах В.П., завідуюча дошкільним навчальним закладом Парфенюк В.І.

Переглядів: 547 | Додав: lenaM | Дата: 03.12.2014 | Коментарі (0)

22 листопада 2014 року на базі Теофіпольського НВК «ЗОШ І ступення –гімназія» відбувся ІІІ заключний тур VІІ обласної Інтернет-олімпіади з математики в онлайновому режимі. В фінал вийшли з Теофіпольського району 15 учнів за підсумками двох заочних турів. В очному турі взяли участь 8 учнів із 5-х шкіл району. За підсумками трьох турів переможцями стали:
І місце - Славський Святослав Володимирович, учень 8 класу Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 (вчитель Юрчук О.М.);
І місце - Грановська Аліна Василівна, учениця 8 класу Гаврилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (вчитель Волинець С.М.);
І місце – Москаленко Віталій Сергійович, учень 9 класу Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ( вчитель Левицька Н.О.);
ІІ місце – Завальніцька Надія Михайлівна, учениця 9 класу Базалійської ЗОШ І-ІІІ ступенів (вчитель Гій Н.Г.);
ІІІ місце - Блощук Іван Леонідович, учень 9 класу Шибенської ЗОШ І-ІІІ ступенів
(Карп’юк О.С.).
Вітаємо з перемогою та бажаємо подальших п ... Читати далі »
Переглядів: 553 | Додав: Оксана | Дата: 02.12.2014 | Коментарі (0)

27 листопада на базі Михиринецької ЗОШ І-ІІ ст. під керівництвом методиста районного відділу освіти, молоді та спорту Гордійчук С. М. проведено районний кущовий семінар вчителів хімії по питанню "Інноваційні технології на уроках хімії". В роботі семінару взяли участь 5 вчителів загальноосвітніх навчальних закладів району. Презентувала модель навчального закладу директор школи Яблонська Людмила Олександрівна.

Вчитель хімії - Швидка Галина Василівна провела відкритий урок з використанням інноваційних технологій у 9 класі.

Учасники семінару відвідали засіда ... Читати далі »
Переглядів: 520 | Додав: Оксана | Дата: 27.11.2014 | Коментарі (0)

З 15 вересня 2014 року триває XV Хмельницька Інтернет-олімпіада з програмування. Цього року в олімпіаді беруть участь 3 учні нашого району. Двоє з них - Пилипчук Людмила, учениця 9 класу Гаврилівської ЗОШ І-ІІІ ст (вчитель Пилипчук О.П.) та Панчук Владислав, учень 7 класу гімназії Теофіпольського НВК (вчитель Кедрун Д.М.) - успішно пройшли 5 турів першого етапу і 27 листопада взяли участь у другому етапі. Він проходив з 10-00 до 15-00 в онлайновому режимі на базі Теофіпольського НВК.



14 грудня на базі Теофіпольського НВК в онлайновому режимі проходитиме районний етап Всеукраїнської олімпіади з інформатики (програмування), в якому змагатимуться всього 7 школярів ... Читати далі »
Переглядів: 499 | Додав: alex_p | Дата: 27.11.2014 | Коментарі (0)

    Тернопільським національним економічним університетом  (факультет комп’ютерних технологій ) спільно з відділом освіти, молоді та спорту Теофіпольської РДА на базі Теофіпольського НВК «ЗОШ І ступеня-гімназія» проведено регіональну олімпіаду з інформатики для випускників загальноосвітніх навчальних закладів району. В олімпіаді взяли участь 14 одинадцятикласників: 3 учні з Теофіпольського НВК, 6 учнів з Теофіпольської ЗОШ №1, 3 учні з Новоставецької ЗОШ, 1 учень з Теофіпольської ЗОШ №2, 1 учень з Воронівецької ЗОШ. Призером олімпіади став учень 11 класу Теофіпольського НВК Панчук Владислав, набравши 76 балів за 100 бальною шкалою. 2 та 3 місця  відповідно посіли учні Романюк Роман (Теофіпольський НВК )- 64 бали та Михальчук Андрій (Теофіпольська ЗОШ №2)-58 балів. Всі учасники  набрали  більше 34 балів та отримали рекомендаційні листи для вступу у вищезгаданий вуз на факультет комп’ютерних інформаційних технологій. Проведенн ... Читати далі »

Переглядів: 554 | Додав: lenaM | Дата: 14.11.2014 | Коментарі (0)

13 листопада на базі Теофіпольського НВК «ЗОШ І ступеня-гімназія » під керівництвом методиста районного відділу освіти, молоді та спорту Цісар С.С. проведено районний семінар вчителів математики на тему «Використання інноваційних технологій в роботі з обдарованими дітьми» з метою активізації даної проблеми. В роботі семінару взяли участь 30 вчителів математики із всіх загальноосвітніх навчальних закладів району.
   Теофіпольський НВК «ЗОШ І ступеня-гімназія»-інноваційний заклад презентували :
директор Лаган Л.С., заступник директора з науково-методичної роботи Токарська С.П., учениця 7 класу гімназії Коломоєць Аліна. Зокрема, Токарська С.П. розповіла про інноваційні технології організації науково-методичної роботи в закладі, про досягнення школярів гімназії у конкурсах, турнірах. Коломоєць Аліна, дійсний член МАН, призер конкурсу – захисту МАН 2013 року презентувала власну науково-дослідну роботу «Числа Фібоначчі т ... Читати далі »
Переглядів: 527 | Додав: lenaM | Дата: 14.11.2014 | Коментарі (0)

Тернопільський національний економічний університет (фікультет компютерних та інформаційних технологій) спільно з відділом освіти молоді та спорту Теофіпольської РДА 14 листопада 2014 року о 10 год на базі Теофіпольського НВК "ЗОШ І ступеня-гімназії" (вул. Ювілейна, 36) проводить регіональну олімпіаду з інформатики та інформаційних технологій.

Запрошуються випускники та бажаючі випробувати свої вміння!

Переможці та призери регіональної олімпіади отримають пільги при вступі в Тернопільський національний економічний університет на спеціальності факультету компютерних інформаційних технологій.

Для участі в олімпіаді необхідно зареєструватись, представивши в день проведення олімпіади перед її початком свої дані (прізвище, імя, по-батькові; школа, в якій навчається або закінчила; дата народження; адреса; телефон; паспорт, або інший документ з фотокарткою, що засвідчує особу).

Додаткову інформацію про олімпіаду та попередню реєстрацію можна знайти ... Читати далі »

Переглядів: 515 | Додав: lenaM | Дата: 12.11.2014 | Коментарі (0)

Інформуємо що:

на базі Хмельницького національного університету буде проведено обласний відкритий конкурс учнівської молоді з інформаційних технологій у два етапи:

перший ( заочний): 17-26 листопада на 2014 року;

другий ( очний): 19 грудня 2014 року

Роботи першого ( заочного) етапу просимо надіслати до 26 листопада 2014 року на електронну адресу : konkurs@ua.fm.

У номінації « Офіс» - проект презентації « Мій населений пункт»

У номінації « Веб - дизайн» - проект веб – сайту « Мій населений пункт»

У номінації «Програмування» - розгорнутий програмний проект, що містить: виконувану програму, пояснювальну записку, лістинг похідного коду програми.

До другого (очного) етапу допускаються учасники, які потрапили у першу шестірку відповідної номінації, на основі р ... Читати далі »

Переглядів: 625 | Додав: lenaM | Дата: 12.11.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 61 62 »