Головна » 2014 » Листопад » 14

    Тернопільським національним економічним університетом  (факультет комп’ютерних технологій ) спільно з відділом освіти, молоді та спорту Теофіпольської РДА на базі Теофіпольського НВК «ЗОШ І ступеня-гімназія» проведено регіональну олімпіаду з інформатики для випускників загальноосвітніх навчальних закладів району. В олімпіаді взяли участь 14 одинадцятикласників: 3 учні з Теофіпольського НВК, 6 учнів з Теофіпольської ЗОШ №1, 3 учні з Новоставецької ЗОШ, 1 учень з Теофіпольської ЗОШ №2, 1 учень з Воронівецької ЗОШ. Призером олімпіади став учень 11 класу Теофіпольського НВК Панчук Владислав, набравши 76 балів за 100 бальною шкалою. 2 та 3 місця  відповідно посіли учні Романюк Роман (Теофіпольський НВК )- 64 бали та Михальчук Андрій (Теофіпольська ЗОШ №2)-58 балів. Всі учасники  набрали  більше 34 балів та отримали рекомендаційні листи для вступу у вищезгаданий вуз на факультет комп’ютерних інформаційних технологій. Проведенн ... Читати далі »

Переглядів: 548 | Додав: lenaM | Дата: 14.11.2014 | Коментарі (0)

13 листопада на базі Теофіпольського НВК «ЗОШ І ступеня-гімназія » під керівництвом методиста районного відділу освіти, молоді та спорту Цісар С.С. проведено районний семінар вчителів математики на тему «Використання інноваційних технологій в роботі з обдарованими дітьми» з метою активізації даної проблеми. В роботі семінару взяли участь 30 вчителів математики із всіх загальноосвітніх навчальних закладів району.
   Теофіпольський НВК «ЗОШ І ступеня-гімназія»-інноваційний заклад презентували :
директор Лаган Л.С., заступник директора з науково-методичної роботи Токарська С.П., учениця 7 класу гімназії Коломоєць Аліна. Зокрема, Токарська С.П. розповіла про інноваційні технології організації науково-методичної роботи в закладі, про досягнення школярів гімназії у конкурсах, турнірах. Коломоєць Аліна, дійсний член МАН, призер конкурсу – захисту МАН 2013 року презентувала власну науково-дослідну роботу «Числа Фібоначчі т ... Читати далі »
Переглядів: 521 | Додав: lenaM | Дата: 14.11.2014 | Коментарі (0)