Головна » 2014 » Листопад » 12

Тернопільський національний економічний університет (фікультет компютерних та інформаційних технологій) спільно з відділом освіти молоді та спорту Теофіпольської РДА 14 листопада 2014 року о 10 год на базі Теофіпольського НВК "ЗОШ І ступеня-гімназії" (вул. Ювілейна, 36) проводить регіональну олімпіаду з інформатики та інформаційних технологій.

Запрошуються випускники та бажаючі випробувати свої вміння!

Переможці та призери регіональної олімпіади отримають пільги при вступі в Тернопільський національний економічний університет на спеціальності факультету компютерних інформаційних технологій.

Для участі в олімпіаді необхідно зареєструватись, представивши в день проведення олімпіади перед її початком свої дані (прізвище, імя, по-батькові; школа, в якій навчається або закінчила; дата народження; адреса; телефон; паспорт, або інший документ з фотокарткою, що засвідчує особу).

Додаткову інформацію про олімпіаду та попередню реєстрацію можна знайти ... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: lenaM | Дата: 12.11.2014 | Коментарі (0)

Інформуємо що:

на базі Хмельницького національного університету буде проведено обласний відкритий конкурс учнівської молоді з інформаційних технологій у два етапи:

перший ( заочний): 17-26 листопада на 2014 року;

другий ( очний): 19 грудня 2014 року

Роботи першого ( заочного) етапу просимо надіслати до 26 листопада 2014 року на електронну адресу : konkurs@ua.fm.

У номінації « Офіс» - проект презентації « Мій населений пункт»

У номінації « Веб - дизайн» - проект веб – сайту « Мій населений пункт»

У номінації «Програмування» - розгорнутий програмний проект, що містить: виконувану програму, пояснювальну записку, лістинг похідного коду програми.

До другого (очного) етапу допускаються учасники, які потрапили у першу шестірку відповідної номінації, на основі р ... Читати далі »

Переглядів: 620 | Додав: lenaM | Дата: 12.11.2014 | Коментарі (0)