Головна » 2013 » Березень » 07
28 лютого 2013 у Теофіпольському НВК «ЗОШ І ступеня-гімназія» був проведений районний семінар заступників директорів шкіл на тему: «Використання інноваційних педагогічних технологій на уроках та в управлінській діяльності для поліпшення якості навчально-виховного процесу».
Відкриття семінару розпочалося з презентації-візитки Теофіпольського НВК «ЗОШ І ступеня-гімназія», яку представила директор школи Лаган Л.С.
Учасники семінару відвідали уроки: природознавства у 3 класі (вч. Заболотна Л.І.), української літератури у 5 класі (вч. Савчук В.І.),  географії у 10 класі (вч. Богач О.В.), заняття курсу правознавства у 4 класі (вч. Станчук С.А.).
Заступники директора Дем’янова Є.С., Юзефович Г.А., Танащук О.С. познайомили гостей з презентацією методичної, навчальної та виховної діяльності закладу за даним напрямком. Учителями НВК були представлені міні-презентації .
Зацікавила учасників семінару екскурсія по школі, під час якої вони ознайомились з методичними здобутками педагогів школи.
Психолог Клепченко Т.М. підготувала для усіх заступників директорів психолого-педагогічний тренінг.
У заключній частині завідуюча методичним кабінетом районного відділу освіти Міщишина В.М. виступила з доповіддю «Планування та здійснення внутрішкільного контролю – шлях до підвищення якості знань школярів», зробила аналіз обласних учнівських олімпіад та обласних конкурсів МАН.
Семінар заступників директорів шкіл сприяв оновленню теоретичних знань, обміну досвідом роботи.
... Читати далі »
Переглядів: 588 | Додав: Wolsh | Дата: 07.03.2013 | Коментарі (0)