Головна » 2012 » Жовтень » 26
25 жовтня 2012 року на базі Теофіпольської загальноосвітньої школи 1-111 ст. №1 відбувся семінар вчителів 1-их класів. Семінар проводила завідувач кафедри теорії і методики природничо-математичних дисциплін і технологій ОІППО Гільберг Т.Г.
Розглянуто державні вимоги до рівня загальної підготовки учнів початкових класів, врахування змісту і структури предметних компетентностей, особливостей вивчення програмового матеріалу з «Природознавства» ( авт. Гільберг Т.Г., Сак Т. В.), ознайомила з методикою викладання тем: світ, в якому ти живеш, світ неживої природи, світ живої природи, моя країна-Україна, запитання до природи.
Тетяна Георгіївна надала методичну допомогу по використанню зошита з природознавства у 1 класі для узагальнення і закріплення знань з предмету, формування практичних умінь і навичок, розвитку пізнавальних інтересів, творчого мислення першокласників.
У роботі семінару взяли участь завідуюча методичним кабінетом Міщишина В.М. та методист по початкових к ... Читати далі »
Переглядів: 566 | Додав: Людмила | Дата: 26.10.2012 | Коментарі (0)

24.10. 4.2012 р. відбувся практичний семінар вчителів іноземних мов за темою: „Покращення мовленнєвої компетенції учнів на уроках іноземної мови ,” який проходив на базі Теофіпольської ЗОШ І – ІІІ ст. №1. На семінарі були присутні представники всіх загальноосвітніх закладів району. Мета семінару –розкрити методи та форми покращення мовленнєвої компетенції учнів на уроках та в позаурочний час як одного із факторів підвищення продуктивності навчально – виховного процесу ». Основна увага приділялась формуванню усної мовленнєвої компетенції учнів на різних етапах уроку
Практична частина семінару розпочалась уроком англійської мови у 1 класі, який проводила вчитель англійської мови Теофіпольської ЗОШ І – ІІІ ст. №1 , старший вчитель , Снісаренко Т.Л. за темою: "Моя школа»" Мета уроку: розвивати пізнавальну та мовну активність учнів; розвивати моторну, зорову та слухову пам'ять; систематизувати знання учнів з теми "Моя школа"; англійською мовою. На уроці було використано роботу в пара ... Читати далі »
Переглядів: 598 | Додав: Людмила | Дата: 26.10.2012 | Коментарі (0)